Cinayetten aranan firari 7 ay sonra yakalanıp tutuklandı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Cinayetten aranan firari 7 ay sonra yakalanıp tutuklandı


Mersin’de cinayet ve yaralama olayıyla ilgili 7 aydır aranan 4’üncü şüpheli jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yakalanarak tutuklandı.

 

Mersin’de cinayet ve yaralama olayıyla ilgili 7 aydır aranan 4’üncü şüpheli jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yakalanarak tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Akdeniz ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde 24 Aralık 2024 tarihinde arkadaş ortamında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.A.’nın öldürülmesi, bir kişinin de silahla yaralanması olayının şüphelilerini yakalamak için çalışma yaptı. Jandarma Suç Araştırma Timlerinin yaptığı geniş çaplı araştırmada 2’si kardeş 3 şüpheli belirlendi. Şüphelilerden B.T. ile kardeş olan M.E. ile M.E., yakalanıp tutuklandı. Kaçan diğer şüpheli C.D.A’nın yakalanması için JASAT ekipleri ise çalışmasına devam etti. 7 ay süren takip ve araştırması sonucunda şüphelinin merkez Yenişehir ilçesinde bir adreste saklandığı belirlenerek operasyon düzenledi. Operasyonda şüpheli C.D.A. ve ona saklanmada yardım eden 3 şahıs yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi tutuklandı, saklanmasına yardım eden 3 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA