DİNÇER’DEN DARBE GİRİŞİMİNE KINAMA | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
DİNÇER’DEN DARBE GİRİŞİMİNE KINAMA


Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer dün gece bir kısım vatan hainince Milli iradeye yönelik gerçekleştirilen darbe teşebbüsünü şiddetle kınadıklarını belirtti

 

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer dün gece bir kısım vatan hainince Milli iradeye yönelik gerçekleştirilen darbe teşebbüsünü şiddetle kınadıklarını belirterek; yüce Türk Milletinin bu darbe girişimi karşısında kenetlenerek darbecileri bertaraf etmesinin ise Demokrasiye ve yüreğindeki Vatan sevgisine olan inancını tüm dünyanın gözleri önüne serdiğini söyledi.

Başkan Dinçer yaptığı yazılı açıklamasında Yüce Türk Milletinin bağrından çıkmış Türk Silahlı Kuvvetlerimizin emir komuta hiyerarşisi dışında gerçekleştirilen darbe girişiminde milletin egemenliğinin temsil edildiği TBMM’nin bombalanması ve darbe girişimine karşı alanlara çıkan vatandaşlara karşı ateş açılarak şehit edilmesinin hiçbir şekilde affedilemeyecek bir davranış olduğuna vurgu yaptı.

Dinçer, ‘ Halkımızın hür iradesiyle seçilmiş hükümetimize ve Yüce Milletimizin temsil edildiği Meclisimize yönelik darbe girişimini şiddetle kınıyorum. Ülkemiz demokrasisine ve milli iradenin yıkılmasına yönelik gerçekleştirilenbu darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz, polisimiz, sivil vatandaşlarımızı rahmetle, minnetle, şükranla anıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yine demokrasimize yönelik bu hain girişimin karşısında dik durup prim vermeyen üst düzey komutanlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum’ ifadesini kullandı.

Başkan Dinçer Milli İradeye yönelik bu hain girişimi yüce Türk Milletinin kadını, erkeği, çoluğu, çocuğuyla yediden yetmişe kenetlenerek tankların üzerine çıkıp paletlerin önüne yatarak püskürtmesinin dünyaya Demokrasi dersini verdiğinin altını çizerek “Bu hain girişimi gerçekleştirenlerin bir an önce adalete teslim edilip gereken cezaları alması en büyük beklentimizdir. Rabbim Yüce Türk Milletine bu tip hain girişimleri bir daha yaşatmasın” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA