BAŞKAN TUNA, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAŞKAN TUNA, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI


Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mübarek Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde personeliyle bayramlaştı. Başkan Tuna, bayramlaşma töreninde personeline aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur içinde nice bayramlar geçirmeleri dilediğinde bulundu

 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mübarek Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde personeliyle bayramlaştı. Başkan Tuna, bayramlaşma töreninde personeline aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur içinde nice bayramlar geçirmeleri dilediğinde bulundu.

Öncelikle, Teknik Birimler ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde hizmet veren personelinin bayramını kutlayan Belediye Başkanı Hamit Tuna, daha sonra idari binaya gelerek buradaki personeliyle bayramlaştı.

Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri’nin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Tuna, 13 yıla yaklaşan görev süreleri içerisinde özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti.

Bayramların; kırgınlıkların sona erdiği, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının arttığı günler olduğuna dikkat çeken Başkan Tuna: “Bir mübarek Ramazan Ayı’nı daha birlikte eda ettik ve bayrama ulaştık.Park Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan sizler sahada koşan sürekli hareket halinde olan çok değerli şahsiyetlersiniz. Sizler hizmetlerimizi yansıttıkça ve hayata geçirdikçe şehir daha da güzelleşiyor.21.yüzyıl şartlarına uygun her yönüyle dört dörtlük bir kent oluşturuyoruz. Göreve geldiğimiz süre boyunca belediye olarak bir ekip çalışması içerisinde olduk. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kırgınlıkların dostluğa dönüştüğü, paylaşmanın daha çok olduğu günlerin bu bayramla birlikte inşallah başlaması Yüce Rabbim’den dileğimizdir. Bu vesile ile bu akşam idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı Kadir Gecenizi ve Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin” dedi.

BAŞKAN HAMİT TUNA, “BAYRAM ÖNCESİ TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”

Öte yandan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm hemşerilerimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Milli ve manevi günlerin birlik ve beraberlik açısından öneminin çok büyük olduğunu belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Ülkemiz, artan terör olayları ve gelen şehit haberleri nedeniyle yangın yerine döndü. Terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimizin ve sivil vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde taşıyoruz. Yani millet olarak buruk bir Ramazan Bayramı yaşayacağız. Ancak bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşabiliriz. İnşallah Ramazan Bayramı tüm insanlığa barış ve huzur getirir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Mersin halkımızın ve İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Ramazan Bayramı öncesinde İlçe genelinde tüm tedbirlerin alındığını da belirten Başkan Tuna, “Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için belediye olarak hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Bayram süresi boyunca da nöbetçi ekiplerimiz 24 saat görevde olacağından halkımızın her türlü sorun ve şikâyetlerini belediyemizin zabıta ALO 153 ve 322 72 00 nolu telefonlarını arayarak bildirmelerini istiyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA