MÜSİAD MERSİN KURSİYERLERE SERTİFİKALARINI İFTAR PROGRAMI İLE DAĞITTI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MÜSİAD MERSİN KURSİYERLERE SERTİFİKALARINI İFTAR PROGRAMI İLE DAĞITTI


MÜSİAD Mersin Şubesi “ EĞİTİMLİ İŞGÜCÜ VERİMLİ İSTAHDAM” konulu SODES projesi kapsamında gerçekleştirmiş oldukları temel sekreterlik, bilgisayar işletmenliği, bilgisayar destekli muhasebe, ön muhasebe ve çocuk bakım elemanı kurslarında eğitim gören ve mezun olan öğrencilere sertifika ve katılım bel

 

MÜSİAD Mersin Şubesi “ EĞİTİMLİ İŞGÜCÜ VERİMLİ İSTAHDAM” konulu SODES projesi kapsamında gerçekleştirmiş oldukları temel sekreterlik, bilgisayar işletmenliği, bilgisayar destekli muhasebe, ön muhasebe ve çocuk bakım elemanı kurslarında eğitim gören ve mezun olan öğrencilere sertifika ve katılım belgelerini verildi.

Hacıbaba Mezitli Şubesi’nde düzenlenen iftar programına, MÜSİAD Mersin Başkanı Yusuf Yılmaz, Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Mersin SODES Birim Koordinatörü Prof. Dr. Nalan Yetim, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Akdeniz Halk Eğitim Müdürü Ahmet Uğurcan, SODES Proje Uzmanları Ömer Büyükyenigün ile Hakan Kılınç, Akdeniz Halk Eğitim Merkezi İdareci ve öğretmenleri, MÜSİAD Mersin Yönetim Kurulu üyeleri, eğitim gören kursiyerler ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda ilk olarak söz alan Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, böyle anlamlı ve güzel bir proje içinde olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirerek MÜSİAD Mersin Şubesine yapmış oldukları program ve proje için teşekkürlerini iletti. Şimşek’in ardından söz alan MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz ise, MÜSİAD Mersin Şubesi olarak bu şekilde sosyal sorumluk içeren projelerin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada özverili bir şekilde devam edeceğini belirterek MÜSİAD hakkında genel tanıtıcı bilgileri verdikten sonra gerçekleştirilen SODES projesi kapsamında bilgiler vererek 5 Kurs kapsamında toplam 150 kursiyerin bulunduğunu ve bu kursiyerlere gerçekleştirilen programlar hakkında bilgi verdi. Son olarak Yılmaz, proje süreci boyunca çalışmaları gerçekleştiren başta SODES proje birimine, proje uzmanlarına, koordinatör, çalışan ve proje içerisinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından mezun olan 110 kursiyere sertifikalarını ve kursları devam eden 40 kursiyere ise katılım belgeleri programa gelen protokol tarafından takdim edilmesi ile program son buldu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA