BAŞKAN DİNÇER’DEN TERÖR SALDIRISINA KINAMA | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAŞKAN DİNÇER’DEN TERÖR SALDIRISINA KINAMA


Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, İstanbul Atatürk Havalimanında üç canlı bomba tarafından gerçekleştirilen ve şu ana kadar 41 masum vatandaşımızın yaşamını yitirmesine, 150’ye yakın vatandaşımızın ise yaralanmasına neden olan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi

 

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, İstanbul Atatürk Havalimanında üç canlı bomba tarafından gerçekleştirilen ve şu ana kadar 41 masum vatandaşımızın yaşamını yitirmesine, 150’ye yakın vatandaşımızın ise yaralanmasına neden olan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Dinçer, İslam alemi için kutsal sayılan Ramazan ayında gerçekleştirilen hain saldırının acını yüreklerinin derinliklerinde hissettiklerini ifade ederek; “ İslam alemi için kutsal sayılan Ramazan ayında yine kirli eller sahnede. Ülkemizin birliğine, milletimizin kardeşliğine yönelik bu saldırı şiddetle kınıyor; yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Dinçer, ülkemizde son dönemlerde artan ve dün gece uluslar arası bir hava limanında gerçekleştirilen saldırının seçildiği yer olarak son derece düşündürücü olduğunu kaydederek, “Bu saldırının ülkemizin uluslar arası alanda itibarsızlaştırılarak terör ülkesi olarak anılmasına katkı sunulması adına gerçekleştirildiği düşüncesindeyiz. Ülkemiz maalesef çeşitli terör gruplarının odak noktası haline geldi. Bu haince saldırılara karşı Milletçe top yekün olarak mücadele ederek teröre karşı kenetlenmeliyiz. Ülkemizde terör tehdidiyle yaşamanın kader olmaktan çıkarılmasını umut ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hain saldırıyı yeniden kınıyor; saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar; Yüce Türk Milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum “ şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA