MEZİTLİ KIZILAY, YOKSULUN UMUDU OLDU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MEZİTLİ KIZILAY, YOKSULUN UMUDU OLDU


Türk Kızılayı Mezitli Şube Başkanlığı, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı boyunca yaptığı sosyal yardımlarını hızla ve artırarak sürdürüyor

 

Türk Kızılayı Mezitli Şube Başkanlığı, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı boyunca yaptığı sosyal yardımlarını hızla ve artırarak sürdürüyor.

 Afet dönemleri dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı'nın Mezitli Şubesi Başkanı Ali Büyüker, Ramazan ayı boyunca sürdürülecek sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

 Ali Büyüker, Türk Kızılayı'nın yapmış olduğu detaylı sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşların ihtiyaçlarının on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı boyunca da giderileceğini söyledi.

 HAYIRSEVERLER, KIZILAY HİLALİ ALTINDA BİRLEŞİYOR

 Büyüker, bağışlarıyla Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine merhamet ellerini uzatmak isteyen yardımseverlerin, Kızılay'ın birbirinden farklı ve etkili bağış modellerinden seçim yapabileceklerini belirtti.

 Büyüker, "Bir hilalle başlar Ramazan. O hilalle uzanır yardımsever eller" kampanyasına katılan zincir mağazalardaki "Ramazan Paketi Alanları"ndan bağışlamak istediği kadar paketi alan hayırsever, Türk Kızılayı standına yönlendirilecek.Bağışı alan Kızılay görevlisi, paketin üzerine Türk Kızılayı logosu yapıştıracak ve bağış makbuzu ile müşteriden koliyi teslim alacak.Müşteriler, bağışlayacakları Ramazan Paketi sayısı konusunda sınırlandırılmayacak.Bağışçılar,Ramazan paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması hakkında bilgilendirilecek." dedi.

 ZEKATINI KIZILAYA BAĞIŞLA

 Yıl boyunca süren adak kurban kesimi 2016 yılı Ramazan ayında da devam edeceğine işaret eden Büyüker, "Geçen Ramazanlarda olduğu gibi bu sene de yardımseverlerin zekat ve adak bağışları Türk Kızılayı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

 İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaç duyduklarını alabilmeleri imkanı sağlayan Kızılay Kart dağıtımına devam edilecek.Modern ve örnek projeyle, yardımseverlerin Türk Kızılayı'na emanet ettikleri nakdi bağışlar, anlaşmalı banka tarafından Kızılay Kartlara yüklenecek.Kızılay Kartlar, detaylı incelemenin ardından, gerçek sahiplerine ulaştırılacak.İhtiyaç sahibi, kredi kartının kullanılabildiği tüm alanlarda ihtiyaçlarını Kızılay Kart ile kolayca karşılayabilecek." diye konuştu.

 ONLİNE BAĞIŞ

 Türk Kızılayı'na Ramazan ayında da destek vermek ve sofralarını gerçek ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak isteyen hayırseverlerin ise bağış yapabilmek için pek çok seçeneği bulunduğuna dikkat çeken Büyüker, "Bağışçılar, bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış tahsilat sistemi ve bağış hesaplarından, tüm PTT işlem merkezlerinin 2868 no'lu Türk Kızılayı Posta Çeki hesabından, Türk Kızılayı internet sayfası www.kizilay.org.tr'den Ramazan Gıda Paketi Bağışı menüsünü kullanarak elektronik işlemle, 168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından ve ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden bağışlarını yapabilecekler.Ayrıca tüm operatörlerden 2868'e boş mesaj atıp 10 TL'lik bağış yapabilecek." ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA