CHP PARTİ OKULU, 2019’DAKİ YEREL VE GENEL SEÇİMLER İÇİN DÜĞMEYE BASTI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
CHP PARTİ OKULU, 2019’DAKİ YEREL VE GENEL SEÇİMLER İÇİN DÜĞMEYE BASTI


Cumhuriyet Halk Partisi Parti İçi Eğitim Birimi, 2. Ulusal Parti İçi Eğitim Çalıştayı’nı düzenleyerek 2019’daki yerel ve genel seçimlere yönelik çalışmalarını başlattı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Parti İçi Eğitim Birimi, 2. Ulusal Parti İçi Eğitim Çalıştayı’nı düzenleyerek 2019’daki yerel ve genel seçimlere yönelik çalışmalarını başlattı.

CHP Parti Okulu bünyesinde düzenlenen “2. Ulusal Parti İçi Eğitim Çalıştayı” 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Ankara’da Bülent Ecevit Siyaset Okulu Binası’nda gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı çalıştaya, yurt genelinde görev yapan Parti Okulu Eğitim Koordinatörleri, Gençlik Akran Eğitimi Üst Kurulu üyeleri ve Parti İçi Eğitim Birimi üyeleri katıldı.

Çalıştayın ilk günü parti içi eğitimin dünü, bugünü ve yarını değerlendirilerek, 11 farklı konuda oluşturulan çalışma grupları ile atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Katılımcılar, 6 Mayıs 1972’de idam edilen yurtseverler Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı Karşıyaka Mezarlığı’ndaki kabirlerini ziyaret ederek andılar.

Atölye Çalışma Gruplarının sunumlarının gerçekleştirildiği çalıştayın ikinci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gönüllü çalışan eğitmenlerin büyük fedâkarlıklarla düyanın en zor işi olan eğitim görevini başardığını ve Anadolu’da birer ışık olduklarını belirterek eğitim koordinatörlerine teşekkür belgelerini takdim etti.

Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Parti Okulu’nun faaliyetleri ile ilgili özet sunumunu yaparak, Sandık Güvenliği Eğitimi, Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE), Sandık Örgütlenmesi Eğitimi (SÖRE), Gençlik Akran Eğitimi, Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi, Eğiticilerin Eğitimi ve Yöneticilerin Eğitimi olmak üzere 7 farklı modül ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Aytuğ Atıcı, çalıştayda eğitim modüllerine ek olarak “parti içi eğitim tüzük ve yönetmeliği”, “sosyal medya ve iletişim”, “seçim istatistikleri ve anket”, “toplam kalite yönetimi ve standardizasyon” konularında yaptıkları çalışmalar ile birlikte eğitim çalışmalarının daha etkili olacağını vurguladı.

“Parti Okulu 2. Ulusal Parti İçi Eğitim Çalıştayı” ile 2019’da gerçekleştirilecek yerel ve genel seçimler için düğmeye bastıklarını belirten Aytuğ Atıcı, Sandık Örgütlenmesi Eğitimlerine şimdiden başlanarak CHP’yi iktidara taşıyacak çalışma modelini hayata geçireceklerini belirtti.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA