KIZILAY’IN RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLANDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
KIZILAY’IN RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLANDI


Türk Kızılayı Mersin Şubesi tarafından bu yıl 9.su gerçekleştirilen Geleneksel Resim ve Kompozisyon Yarışması sonuçlandı

 

Türk Kızılayı Mersin Şubesi tarafından bu yıl 9.su gerçekleştirilen Geleneksel Resim ve Kompozisyon Yarışması sonuçlandı. Lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin katılım gösterdiği yarışmanın ödül törenine ilgi büyük oldu.

Türk Kızılayı Mersin Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 9.sunun gerçekleştirildiği Resim ve Kompozisyon Yarışması’nın ödül töreni Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde yapıldı. “Kara gün Dostu Kızılay’dan ne bekliyoruz? Bizler Kızılay’a ne vermeliyiz? Kan vermenin faydaları nelerdir?” temalı resim ve kompozisyon yarışmasına Mersin genelindeki birçok okul katılım gösterdi. Yarışmanın Ödül törenine Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri MemnuneÇamsarı, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Selahattin Serin, Toros Ünv.Rektörü Yüksel Özdemir, Gaziantep Üniversitesi Bölüm Başkan'ı Yaşar Büyükoğlu, Merkez Komutanı Kıd.Alb. Ekrem Özer, Türk Kızılayı Mezitli Şube Başkanı Ali Büyüker, Halk Sağlığı İl Müdürü Aytekin Kemik, TRT Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, MTSO Vakıf Başkanı İbrahim Kiper ve çok sayıda katılımcı katıldı.

“KAN VEREREK HAYAT KURTARMANIN MANVİYATI BÜYÜKTÜR”

Törende bir konuşma yapan Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Türk Kızılayı’nın tarihsel gelişimiyle ilgili bilgiler verdi. İnsanların herhangi bir zarara, felakete ve sıkıntıya uğradıkları zaman kendilerine bir yardım eli aradıklarını ifade eden Erdem, “O yardım eli Türk Kızılayı’dır. Kızılay'ımız savaş deprem sel baskını yangın salgın hastalıkları gibi felakete uğrayanlara yardım elini uzatan dünyanın 2. Büyük yardım kuruluşudur. Ülkemizde ve dünya ülkelerinde meydana gelen tüm afetlerle ihtiyaç sahiplerin yanında olmuştur” dedi. Türk Kızılayı’nın en önemli görevlerinin başında kan hizmetinin sağlanmasının olduğunu vurgulayan Necmi Erdem, “Kan kaynağı sadece insanda bulunan yapay olarak üretilmeyen sıvı bir maddedir. Sağlıklı bireylerin Türk Kızılay'ına kan vermelerini istiyoruz. Kan vererek bir hayat kurtarmanın maneviyatı büyüktür” diye konuştu.

Törende ödül alan isimler şunlar: ElifnazGökçek,HakanSüsler,SelayKüpeli,FulyaUmucu,NidaBatıyel,FurkanMiras,VolkanGören,FuatDinçer,Rümeyse Meliha Dilekmen,Onur Alp Demir,VolkanÖner,BaranÇıtak,TuğçeTuğay,AslıManay,SelinSerin,ArdaÇamsarı,Akif Arda Aydınlı,BerilKaraoğlu,İpekGün,AydaYıldırım,Arda Hasdemir.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA