ZEUGMA’DAN MERSIN’E YATIRIM | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ZEUGMA’DAN MERSIN’E YATIRIM


Uzun yıllardır Gaziantep’te İnşaat, Hafriyat ve Otomotiv sektörlerinde faaliyet yürüten Zeugma Gayrimenkul yatırımlarının bir kısmını Mersin’e yapma kararı aldı

 

Uzun yıllardır Gaziantep’te İnşaat, Hafriyat ve Otomotiv sektörlerinde faaliyet yürüten Zeugma Gayrimenkul yatırımlarının bir kısmını Mersin’e yapma kararı aldı. Mezitli ilçesinde faaliyete başladıklarını belirten Mayil Yıldırım, ilk etapta 60 kişilik bir istihdam sağladıkları Mersin'de sektörde 'fark' yaratmak istediklerini söyledi.

 İnşaat, Hafriyat ve Otomotiv sektörlerinde hizmet veren Zeugma Gayrimenkul yatırımlarının bir kısmını Gaziantep'ten Mersin'e aktardı. Mezitli ilçesinde kurdukları çalışma ofisiyle hizmete başladıklarını belirten Zeugma Gayrimenkul sahibi Mayil Yıldırım, Gaziantep'te yıllardır İnşaat başta olmak üzere Hafriyat ve Otomotiv sektörlerinde yer aldıklarını söyledi.

 Mersin'deki yatırımlarını uzun vadeli düşündüklerini vurgulayan Yıldırım,"Şirketimiz sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin bir portföyü Mersinliler için bir araya getirmiştir. Gerek teknik altyapımızı, ekipmanlarımız, gerekse de isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde 'fark' yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için Mersin'deyiz. Mersin'de ilk etapta 60 kişilik bir istihdam yaratarak faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız."

 İnşaat, Hafriyat ve Otomotiv alanında Gaziantep'te yıllardır edindikleri tecrübeleri Mersinlilerin hizmetinde değerlendireceklerini kaydeden Yıldırım, "Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hak edersiniz. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız. İnşaat, Hafriyat, Otomotiv ve Emlak başta olmak üzere hangi sektörü ele alırsak alalım, sektörün genel niteliğinin gelişimi için, şirketimiz gibi diğer tüm sektör temsilcilerinin de çabası ve sinerjisi gereklidir. Mükemmelliyetçiliğe inanan firmamız bu yenilikçi vizyonunu Mersin'de de sürdürücektir." şeklinde konuştu.

 Uzun bir süre yaptıkları ön hazırlıklar ardından Mezitli ilçesin'de ilk çalışma ofislerini açtıklarını belirten Yıldırım, 7 Mayıs günü resmi bir törenle çalışma ofisinin açılışını verecekleri kokteyl ile yapacaklarını söyledi. Mersin'deki kamu kurumları, Meslek örgütleri başta olmak üzere kent dinamiklerini ve sektörün önde gelen firmaları ile biraraya geleceklerini vurgulayan Yıldırım, tüm Mersinlileri açılışlarına davet etti.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA