MERSİNLİ AK KADINLARDAN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİNLİ AK KADINLARDAN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ


AK Parti Mersin Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde program düzenlendi

 

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen programa, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, İlçe Başkanları, İlçe Teskilatları, çok sayıda partili ile vatandaş katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı Mehmet Emin Kutlu ve Ender Tekin Hazreti Muhammed’in hayatından örnekler verdi.

“KENDİMİZ İÇİN İSTEDİĞİMİZ ŞEYİ MÜMİN KARDEŞİMİZ İÇİN DE İSTEYELİM”

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, burada yaptığı konuşmada, böyle bir programda birlikte olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Ercik, “Peygamberimizin, 'Kim kendisi için istediği bir şeyi bir mümin kardeşi için de istemezse gerçekten iman etmiş sayılmaz' sözünü biz kendimize yol olarak görelim. Böyle bir düsturumuz olsun” diye konuştu.

“FİTNE VE FESAT DÜŞÜNCELERE ASLA YER VERMEMELİYİZ”

AK Parti Mersin Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen ise, haftası dolayısıyla 'Gelin Birlik Olalım' temasıyla bu programı hazırladıklarını belirterek, “İnsanlığa büyük bir lütuf ve alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V.’in dünyaya gelişinin kutlandığı bu vesile ile bu haftayı idrak etmenin huzurunu, sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bizler ise, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dürüstlüğün en mükemmelini, en enginini ve en adaletlisini tatbik ederek o güzel peygamberin tebliğ ve uygulamalarını örnek almaktayız. Hz. Muhammed S.A.V’ı tüm insanlığa doğru bir şekilde anlatmak ve tanıtmak onun ümmeti olarak bizlere düşen görevlerin en başından gelir. Farklı renklerin ve farklı kültürlerin yaşam alanı bulduğu güzel topraklarımızda sevgi ve hoşgörümüzü bozmadan birbirimize kenetlenmeli, fitne ve fesat düşüncelere asla yer vermemeliyiz. Öyleyse diyoruz ki tevhid ve vahdet ‘Gelin Birlik Olalım’ temasıyla kutlanan bu etkinliğimizi tün dünyaya gösterelim” dedi.

Konuşmaların ardından ilahilerle devam eden etkinlik Konya Aşk-ı Sema Ekibinin Semazen Grubu’nun semah gösterisi ile son buldu. Program sonunda katılımcılara lokum ikram edildi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA