MMO MERSİN ŞUBESİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MMO MERSİN ŞUBESİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU


16 Ocak 2026 Pazar Günü gerçekleşen Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi seçimlerinin ardından yeni yönetim Basın ile yemekli bir toplantıda bir araya geldi

 

16 Ocak 2026 Pazar Günü gerçekleşen Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi seçimlerinin ardından yeni yönetim Basın ile yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Buluşmaya  Şube Yönetim Kurulu Başkanı Akar Tülücü, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Gök, Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Önder Ova, Şube Yönetim Kurulu Saymanı Bora Delibaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Kerim Işıldaklı, Murat Karadağ, İbrahim Yücesoy Ve Şube Çalışanları Fatma Güneş, Volkan Yılmaz, Erhan Erol, Hasan Fırat Ve Özgür Karaçay ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

 Toplantıda bir konuşma yapan Oda Başkanı Akar Tülücü, "tüm Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Temsilcilikleri, İşyeri Temsilcilikleri, Şubemizde konusunda uzman Üyelerimizden oluşturduğumuz Komisyon Üyeleri ve Çalışanlarımız ile birlikte bir bütün olarak daha önce olduğu gibi bütün üyelerimizin hak ve çıkarları doğrultusunda her platformda gerekli çalışmaları yaparak ve meslek alanlarımıza giren konularda ülkemizin ve kentimizin sorunlarına çözüm üreterek, olumlu projelere destek olmaya devam ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

 Konusunda uzman personelleri ile verdikleri hizmetlere de değinen Tülücü," Asansör Yıllık Periyodik Kontrolleri, Kaldırma-İletme Ekipmanları Periyodik Kontrolleri, Basınçlı Kapların Periyodik Kontrolleri, Araçların LPG Sızdırmazlık Kontrolleri, Tankerlerin LPG Sızdırmazlık Kontrolleri Bilirkişilik ve Ekspertizlik gibi hizmetler vermekteyiz. Bunun dışında ; İş Makinaları Operatörlerinin Eğitimleri, Kazan Operatörlerinin, Eğitimleri, LPG Sektöründe Çalışan Personellerin Eğitimleri, Üyelerimize Mesleki Yeterliliklerinin arttırılması için eğitimler ve seminerler gibi çalışmalar yapmaktayız."  diyerek yapılan çalışmaları ve hizmetleri anlattı.

 Makina Mühendisleri Odası olarak ilkini 2003 yılında düzenledikleri Güneş Enerjisi Sistemleri Sempozyumu ve Sergisinin 7. sini Eylül 2017 de düzenleyeceklerini belirten Tülücü, " Ayrıca Mezitli Belediyesi ile ortaklaşa olarak bir Güneş Evi Projesini de hayata geçirerek ilkokuldan üniversiteye kadar okuyan tüm öğrencilerimize yenilebilir enerji kaynaklarını öğretmeyi hedefliyoruz."dedi.

 Mühendislik mesleğinin gelişiminde ve bilimin kamu yararına kullanılmasında, önümüzdeki yıllarda da TMMOB çatısı altında toplumsal muhalefetin odağında yer alacaklarını belirten Tülücü, üyelerinden aldıkları güçle çalışmaya devam edecekleri sözlerine ekledi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA