MEZİTLİ’DE YENİ BİR GÜNEŞ DOĞDU ’SABAH LOKANTASI’ AÇILDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MEZİTLİ’DE YENİ BİR GÜNEŞ DOĞDU ’SABAH LOKANTASI’ AÇILDI


Sabah Lokantası Mersin’de 6. şubesini Mezitli’de oldukça görkenli bir törenle açtı

 

Sabah Lokantası Mersin'de 6. şubesini Mezitli'de oldukça görkenli bir törenle açtı. CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk,Akdeniz Bölge Komutanı Tugamiral Atilla Demirhan,Yenişehir İlçe Kaymakamı Mustafa Özarslan, Mesiad Başkanı Mehmet Deniz, TURAB Genel Başkanı Canan Sunay ve Meryap Başkanı Nesimi Ekinci tarafından yapılan açılışta Adnan-Sabahattin-İzettin Gündoğdu ’in sahipliğindeki Lokanta beraberindeki çok sayıda Mezitli halkı ve bürokrasinin katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından yapılan açılış kurdelesı kesiminde ki kısa açıklamada şunları söyledi:, “Mezitli ilçemizde yeni iç dizayn tasarımıyla açılışını yaptığımız vede 25 yıldır bu meslekte aralıksız hizmetini idame ettiren Sabah Lokantası ağız ve damak zevkine uygun bir yerin olabileceğini, ayrıca yeni açılan Lokantanın ilerleyen günlerde Turizme yönelik ilçemize gelecek kafilelere de hizmet vermesini diliyorum. Çünkü Mezitli ilçemizde bu gibi yerlerin çoğalması hem ilçe adına hem de özel şahısların ekonomik yönden kazancı bir kat daha artacaktır. Bu vesile ile yeni açılan Lokantanın Sabah Lokantası, çalışanlarına hayırlı uğurlu olması, helal ve bol kazanç getirmesini dilerim” dedi.

Ardından Lokanta Sahibi Adnan Gündoğdu tarafından yapılan açıklamada; “25 yıllık mesleki tecrübeden sonra, Mezitli insanına yabancı olmayan yemeklere faklı şekilde lezzet katmak, sarmasından, baklavasına kadar soğuk sıcak menülerle yöresel yemek çeşitlerimizle, ayrıca Et haşlama, Tavuk haşlama, taskebabı, kavurma, patlıcan musakka, karnı yarık, biber dolma, sulu köfte, ızgara köfte, kuru fasulye, nohut, barbunya, taze fasulye, kaburga kebap, Döner, mercimek, ezo gelin, paça, yayla, sütlaç, baklava, Lahmacun,İskender ve müşterilerimizin damak tadına hitap edecek Tatlarla hizmet vereceğiz, ayrıca Mezitli ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerimizi karşılayabilecek yaklaşık 150 kişilik alanımızla yeni bir yer yeni bir mekanda siz değerli Mezitli halkımızın ve misafirlerimizin her zaman hizmetlerinde olacaklarını” ifade etti.

CHP Milletvekili Hüseyin Çamak da yapığı konuşmada hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA