AKDENİZ’DE GELENEKSEL TEMİZLİK KAMPANYASI SÜRÜYOR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AKDENİZ’DE GELENEKSEL TEMİZLİK KAMPANYASI SÜRÜYOR


Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, geleneksel temizlik kampanyalarına ve bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor

 

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, geleneksel temizlik kampanyalarına ve bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Müdürlüğe bağlı temizlik işçileri, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, Eş Başkan Yardımcısı, birim müdürleri ve DİSK Genel İş Mersin Şubesi yöneticileriyle birlikte kampanyayı Çilek Mahallesinde esnaf ve yurttaşlara anlattılar.

Akdeniz’i Seviyorum, Kirletmiyorum” sloganıyla mahalle temizlik kampanyalarını geleneksel hale getiren Akdeniz Belediyesi, geniş bir katılımla kampanyayı sürdürüyor. Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Belediye Eş Başkanı Yüksel Mutlu, Eş Başkan Yardımcısı Hâkim Baykara, birim müdürleri ve DİSK Genel İş Sendikası Mersin Şubesinin katılımıyla, Çilek Mahallesinde esnaf ve yurttaşlara erbane eşliğinde el ilanları dağıtılarak kampanyayı anlattı. Temizlik kampanyası ile ilgili görselleri esnaf ve yurttaşlara veren Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, yaşanılan çevrenin temiz tutulmasında sadece kurum-halk işbirliğinin önemini vurguladı.

“Temizlik kültürü, Anadolu ve Mezopotamya geleneği”

Geçtiğimiz yıllarda başlayan ve geleneksel hale gelen kampanya hakkında bilgi veren Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, çalışmayı hazırlayan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerine ve destek olan Genel İş Sendikası üyelerine teşekkür etti. Temiz bir kent, dünya ve toplum istediklerinin altını çizen Eş Başkan Mutlu, “Biz bu çalışmayı bir alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz. Bugün Çilek Mahallemizde Temizlik kampanyasının duyurusu ve etkinliğini yapıyoruz. Temiz bir toplum, temiz bir dünya ve temiz bir Akdeniz istiyoruz. Bunun için hep beraber çalışmamız, bu kenti temiz tutacak bir tutum ve davranış içerisinde olmamız gerekiyor. Aslında temizlik, İslamiyet’te de sık sık vurgulandığı üzere imandan gelir. Temizlik, Anadolu ve Mezopotamya kültüründe de önemli yeri olan gelenektir. Sokağımızı evimizin devamı gibi görebilirsek, bu kadar emekçinin gece gündüz çaba sarf etmesine gerek kalmaz ve burada harcanan işgücü belediyemizin farklı alanlarında değerlendirilebilir. Toplumumuza temizlik bilinci ve anlayışını kavratmak, farkındalık yaratmak gibi bir görevimiz var. Bunun için bugün temizlik kampanyamıza katılarak destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Esnaf ve mahalle halk da temiz bir çevre yaratmayı amaçlayan kampanyayı anlamlı bulduklarını ve desteklediklerini ifade ettiler.

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA