ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ CİHANGİR CAN VATAN TOPRAĞI’NA EMANET EDİLDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ CİHANGİR CAN VATAN TOPRAĞI’NA EMANET EDİLDİ


Şırnak’ta, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşen Uzman Çavuş Cihangir Can, düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit kanları ile sınırları çizilen kutsal vatan toprağına eman

 

Şırnak’ta, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşen Uzman Çavuş Cihangir Can, düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit kanları ile sınırları çizilen kutsal vatan toprağına emanet edildi.

 Muğdat Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Konya Hava Savunma Merkez ve Eğitim Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, İl Jandarma Komutanlığı’nı temsilen Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, il protokolü, askeri, mülki ve adli erkan, şehidin eşi, ailesi ve yakınları ile binlerce vatandaş katıldı.

 İl Müftüsü Ali Melek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Vali Çakacak, taziyeleri kabul eden acılı aile ile yakından ilgilenerek, onları teselli etmeye çalıştı. Cenaze boyunca güçlükle ayakta duran şehidin ailesine destek veren Vali Çakacak Şehit Uzman Çavuş Cihangir Can’a ve tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize metanet, yaralılarımıza da acil şifalar diledi.

 Al rengini, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin kanından alan Şanlı Türk Bayrağımızın açıldığı cenaze töreninde binlerce vatandaş terörü bir kez daha lanetledi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA