TISİAD, AVUKATLAR GÜNÜ’NDE MERSİN BAROSU’NU ZİYARET ETTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TISİAD, AVUKATLAR GÜNÜ’NDE MERSİN BAROSU’NU ZİYARET ETTİ


Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nevaf Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen’i ziyaret ederek, avukatların bu anlamlı günlerini kutladı

 

Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nevaf Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen’i ziyaret ederek, avukatların bu anlamlı günlerini kutladı.

Merkezi Mersin’de bulunan ve yüklendiği misyon itibariyle Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşları arasında gösterilen Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı ile birlikte Başkan Yardımcısı Cavidan Demirağ, Genel Sekreter Abdullah Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Alkan ile Şehmus Ceylan, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen’i makamında ziyaret ettiler.

5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlayan TISİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, “Savunma hakkı bir insanın en temel haklarından biridir. Bu yüzden çok kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. Demokrasiye, barışa ve insan haklarına Mersin Barosu’nun yaptığı katkılar yadsınamaz. Bu vesileyle de TISİAD olarak bu anlamlı günde sizlerin yanında olmak istedik” dedi. Nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen de, “TISİAD’ı basından sıklıkla takip ediyorum. Örgütlenmenin önemine her zaman inandım. Emeğiniz bu anlamda gerçekten çok büyük. Komşularımızla iyi geçinip, iyi ilişkiler kurup, doğru ticaret yapmamız gerekiyor. Bu yüzden TISİAD’ı önemsiyorum. Mersin Barosu olarak da TISİAD’ın çalışmalarına destek vermek isteriz” dedi. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret son buldu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA