SANAT EVİNDE HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORLAR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
SANAT EVİNDE HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORLAR


Mezitli Belediyesi tarafından açılan Deri Tasarım Kursuna gelen kadınlar başarılı çalışmalara imza atıyor

 

Mezitli Belediyesi tarafından açılan Deri Tasarım Kursuna gelen kadınlar başarılı çalışmalara imza atıyor. Mezitli Belediyesi Sanatevi'de gerçekleşen kursta kadınlar, faydalı zaman geçirmenin ve üretmenin mutluluğunu yaşıyor.

Mezitli Belediyesi, kadınların ekonomik gelir elde etmelerini ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla Deri Tasarım Kursu açtı. Kursta, para cüzdanı, çanta, yelek gibi tasarımlar yapılıyor. Kurs, Deri Tasarım Eğitmeni Gülşen Yıldırım eşliğinde Mezitli Belediyesi Sanatevi'nde 4 numaralı derslikte gerçekleşiyor. Kadınlar yararlı olduğunu düşündükleri bu eğitimlerde boş zamanlarını stresten uzak bir biçimde değerlendiriyor, eğleniyor ve yeni bilgiler öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor. Hafta içi her gün 12.00-17.00 saatleri arası açık olan kursa her kesimin katılabileceğini söyleyen Takı Tasarım Eğitmeni Gülşen Yıldırım, Yenişehir ilçesinde oturduğunu ve kursu Mezitli'de açmak istediğini, bu sebeple Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'la görüştüğünü belirterek, kısa sürede Başkan Tarhan'ın desteğini aldığını vurguladı.

MEZİTLİ'Yİ TERCİH ETTİLER

Mezitli Belediyesi'nin sanata gösterdiği ilgiden oldukça mutlu olduğunu belirten Yıldırım, Sanatevi'nde yapılan çalışmaların önemine değinerek, "Burada yaptığımız çalışmalarda organik deri kullanıyoruz. Bu da kadınlarımızda inanılmaz bir etki yaratıyor. Örneğin, büyük bir keyifle yaptığımız çalışmalarımız da hiç yorulmuyoruz. Bunun nedeni derinin, insan üzerindeki enerjiyi alması. Saatlerce çalışmış olsak dahi ne kadar çalıştığımızı fark etmiyoruz. Buradaki çalışmalar güncel yaşantımıza çok büyük katkı sağlıyor. Kursumuzda bulunan kadınlarımızın çoğunluğu Yenişehir bölgesinde oturuyor. Kadınlarımız, Mezitli'ye gelerek kursumuza yoğun ilgi gösteriyor. Bizlere sunduğu katkı için başta Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan olmak üzere tüm Sanatevi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

KURSLARIMIZLA ÖVÜNÜYORUZ

Kursla ilgili kısa açıklamada bulunan Başkan Tarhan, "Biz bütün kurslarımızda olduğu gibi bu kursumuzda da vatandaşlarımızın hem bir hobisinin olmasını hem de ilerleyen zamanlarda burada öğrendikleriyle, kursiyerlerimizin aile ekonomisine katkı sağlamasını istiyoruz. Kurslarımızda kadın kursiyerlerin fazlalığı onların kurslarda sağladıkları başarı, kendilerinin bu alanda başarılı istikamette gelişmesine öncülük edecektir. Bu bağlamda, Deri Tasarım Kursumuza gelen tüm vatandaşlarımızın kısa bir zamanda başarılı işler çıkarmaları, kursumuzun açılmasında isabetli bir karar verdiğimizin kanıtı oldu" dedi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA