Tarsus Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi arasında "Asansörlerin Yıllık Periyodik Kontrolü Hakkında Protokol" imzalandı


Tarih : 24 Ekim 2023 Salı 15:04

Tarsus Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi arasında "Asansörlerin Yıllık Periyodik Kontrolü Hakkında Protokol" imzalandı.

Tarsus Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi arasında "Asansörlerin Yıllık Periyodik Kontrolü Hakkında Protokol" imzalandı.

Mersin Makina Mühendisleri Odası Şube’sinden yapılan açıklamada; Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği kapsamında asansörlerin yıllık periyodik kontrolünün A Tipi Muayene Kuruluşu tarafından yapılması gerekmektedir. Tarsus Belediyesinde 4 yıldır asansörlerin periyodik kontrolü hizmetini veren Makine Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi ile protokol yenilendi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; Kurumsal yapısı ve deneyimli kadrosu ile güven veren, kamuoyuna tarafsız ve ilkeli bir şekilde hizmet veren Makina Mühendisleri Odası ile protokolü yenilemiş olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesoy, kamuoyu yararına kar amacı gütmeden şeffaf çalışma şartlarına sahip Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezini tercih ettiği için Başkan Haluk Bozdoğan’a hem kamuoyu adına hem meslektaşları adına teşekkür etti.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA