Mersin’de 430 bin çiçek toprakla buluştu


Tarih : 14 Aralık 2020 Pazartesi 01:20

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, havanın soğumaya başlamasıyla birlikte mevsime dayanıklı yüzlerce çiçeği ve çalı grubunu toprakla buluşturdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, havanın soğumaya başlamasıyla birlikte mevsime dayanıklı yüzlerce çiçeği ve çalı grubunu toprakla buluşturdu.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar kapsamında kış mevsiminde dikilmesi planlanan 800 bin adet çiçeğin 430 bin 732'si toprakla buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mersin kış aylarında da çiçek açmaya devam edecek. Havanın soğumasıyla kış mevsimine dayanıklı yüzlerce çiçeği toprakla buluşturmaya başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kış aylarında dikilmesi planlanan 800 bin adet çiçeğin 430 bin 732'sini toprakla buluşturuldu.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı dikim ve bakım ekibi tarafından kent genelinde sürdürülen çalışmalar ile merkez ve ilçelerde kavşaklar, refüjler, parklar, bahçeler, mesire alanları, ana arterler, rekreasyon alanları ile yan bantlar çeşitli çiçeklerle donatılmaya başlandı. Ekipler, 13 ilçede uygun çiçeklerin dikimine devam edecek.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA