VAHDETTİN KILIÇ 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜNÜ KUTLADI


Tarih : 1 Eylül 2016 Perşembe 17:34

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Dünya Barış Günü’nü kutlayarak, dostluğun ve kardeşliğin hüküm sürdüğü daha güzel, yaşanabilir bir dünya diledi

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Dünya Barış Günü’nü kutlayarak, dostluğun ve kardeşliğin hüküm sürdüğü daha güzel, yaşanabilir bir dünya diledi.

MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Dünya Barış Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Nerede yaşanırsa yaşansın tüm savaşların acı faturası halka çıkmakta olduğundan söz eden Vahdettin Kılıç, “İnsanların huzur, güven ve mutluluk içerisinde yaşamasının tek şartı  olan barış ortamının sürekli olması, en büyük temennimizdir. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, vatanımızın bütünlüğüne karşı yapılan hain saldırıların bir an önce son bulmasını, bin yıllık kardeşliğimizin el ele, gönül gönüle devam ettiği;  savaş ve şiddetin son bulduğu, yıkımların acıların ve gözyaşlarının olmadığı; huzur, mutluluk ve kardeşliğin yaşandığı bir dünya özlemiyle tüm insanlığın 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutlar, dostluğun, kardeşliğin hüküm sürdüğü daha güzel,  yaşanabilir bir dünya dilerim” dedi.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA