MUHİTTİN PAMUK GÖREVİNE BAŞLADI


Tarih : 5 Temmuz 2017 Çarşamba 18:27

Mersin Akdeniz İlçe Kaymakamlığı yanı sıra Akdeniz Belediye başkanlığı görevine atanan Muhittin Pamuk, görevine başladı.

Mersin Akdeniz İlçe Kaymakamlığı yanı sıra Akdeniz Belediye başkanlığı görevine atanan Muhittin Pamuk, görevine başladı.

Akdeniz Belediyesi önünde karşılanan Başkan Pamuk, tek tek başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile tokalaşarak tanıştı. Personel adına çiçek sunularak hoş geldin denmesinin ardından başkanlık makamına çıkan başkan Pamuk, kapıları halka açık bir belediyecilik anlayışı ile çalışacaklarını söyledi.

Belediye birimlerinin vatandaşa en hızlı şekilde hizmet ulaştırması noktasında yoğun bir gayret içerisinde olacaklarını söyleyen Başkan Pamuk, "Akdeniz'e en yararlı hizmetleri sunmaya çalışacağız. Bütün çalışmalarımızı personelimizin yoğun gayreti ile başaracağımıza inanıyorum. Gayret bizden takdir Allah'tan" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk daha sonra başkan yardımcıları ile bir araya gelerek, belediye çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

 


Etiketler : Akdeniz Belediyesi




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA