TOROS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SPAGETTİ’DEN KÖPRÜSÜNE ÖDÜL


Tarih : 13 Nisan 2016 Çarşamba 17:32

Toros Üniversitesi Mimarlık öğrencileri, 2. Ulusal Spagetti KöprüYarışması’nda kazandıkları ödülle bir kez daha gurur kaynağımız oldu

Toros Üniversitesi Mimarlık öğrencileri, 2. Ulusal Spagetti KöprüYarışması’nda kazandıkları ödülle bir kez daha gurur kaynağımız oldu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kalyoncu Institute of Technology(KIT) Öğrenci Topluluğu tarafından bu yıl 2.si düzenlenen spagettiden köprü yarışmasında Toros Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinden oluşan Sopranos isimli ekip “En İyi Tasarım” ödülünü alarak Mersin’i ulusal düzeyde temsil etti.

Ayça An, Gülçin İnal, Peren Girişken, Muhammet Yağız Ulu ve Kağan Metin’den oluşan ekip, Türkiye’nin farklı illerinden gelen mimarlık öğrencisi ekiplerle yarıştı. Yarışmada katılımcıların takım olarak tasarımını ve üretimini kendi yaptıkları birbirinden iddialı projeler kıyasıya yarıştı. Son ana kadar heyecanın sürdüğü yarışmada Toros Üniversitesi öğrencileri “En İyi Tasarım” ödülüne layık görüldü.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA