TMMOB Mersin İKK, Gazetecilerle Buluştu | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TMMOB Mersin İKK, Gazetecilerle Buluştu


TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu (İKK) üyeleri Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi öncülüğünde basınla buluştu

 

TMMOB Mersin İl Koordinatör Kurulu (İKK) sekreterliği görevine başlayan Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesoy,  İKK Üyesi Oda ve temsilcilerini düzenlenen kahvaltıda basına tanıttı.

İKK Sekreterliği görevine TMMOB Üyesi oda ve temsilcilerin katıldığı toplantıda göreve geldiğini belirterek başladığı konuşmasında Yücesoy, görev değişikliğinin sonunda ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini dile getirerek, İKK'nda yer alan bazı odalarda ve temsilciliklerde görev değişikliği yaşandığını, oda ve temsilciliklerde görev alan arkadaşlarının basına kendilerini tanıtması için bu kahvaltı etkinliğini düzenlediklerini belirtti.

TMMOB Mersin İKK içinde yer alan Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesor (İl İKK Sekreteri), İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Başlanı Gülçin Barbaros Ak, Ziaraat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Necmi Birim,Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Doç. Dr. Alkan Alkaya, Mimarlar Odası Mersin Şube Başkanı Ünal Şahin, Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Sinan Can, Gıda Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Yusuf Değirmenci, Jeoloji Mühendisleri Odası Mersin Temsilcisi Erkan Demir, Orman Mühendisleri temsilcileri, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe 'nin katılımıyla banınla buluştu.

İKK Sekreteri Yücesoy, "Bu buluşmamızda kente dair neler yapacağımızı, halkın yararına, kentin yararına, kamu yararına tarafsız olarak çalışmalar gerçekleştireceğiz." dedi.  Birlik, beraberlik içinde birlikteliklerini daha iyi seviyelere yükselterek güçlendirmek istediklerini söyledi.

Yücesoy, TMMOB Mersin oda başkanlarını tanıttı. Oda başkanları kendilerini tanıtarak, kentle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gazetecilerin kent gündeminde yer alan sorularını yanıtladı.

Kent gündeminde sıcak yerini koruyan Mersin Limanı'nın Atatürk Parkı'na genişlemesi. Doğu Mersin girişinde MIP'nin 10 kapı projesi, İstiklal Caddesi'nin trafiğe kapanmasıyla revize çalışmaları. Kentin İstiklal Caddesi, Kuvai Milliye Caddesi, Silifke Caddesi'nin trafik yükü, çözüm yolları, Mersin Balıkçılar Barınağı ve Çamlıbel'in geleceği, Toroslar'da maden aocakları (taş ocakları), kent planlamasında öncelikler, odaların bu konudaki görüşleri kahvaltıda paylaşıldı.

Karşılıklı söyleşi biçiminde gerçekleştirilen toplantının kent adına yararlı olduğuna dikkat çekildi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe,"Hepimizin ortak bir amacı var. Daha iyi bir kentte, daha güzel bir kentte, demokratik bir kentte, özgür bir kentte yaşamımızı keyif alarak sürdürmek, güzel ülkemizde yaşamak istiyoruz. Tüm oda başkanlarımız  kordinasyon oluşturarak kent için çalışıyorlar. Mersin Gazetecileri de bu koordinasyon kurulunun bir ferdi gibi kent için çalışıyor." dedi. Zor bir dönemden geçildiğine dikkat çeken Başkan Tepe, "Allah hiç kimseye bu acıları yaşatmasın. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum.Yaralananlara geçmiş olsun diliyorum." dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA