Akdeniz’de parklara bahar bakımı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Akdeniz’de parklara bahar bakımı


Akdeniz Belediyesi, yaklaşan bahar mevsimi öncesinde ilçe sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlarda her türlü bakım, onarım, yenileme, ağaç ve ot budama ile birlikte temizlik çalışmalarına hız verdi.

 

Akdeniz Belediyesi, yaklaşan bahar mevsimi öncesinde ilçe sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlarda her türlü bakım, onarım, yenileme, ağaç ve ot budama ile birlikte temizlik çalışmalarına hız verdi.

Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar mevsimi ile birlikte vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği, dinlenip günün stresini atarken, çocukları ile birlikte eğlenip, rahat nefes aldığı park ve yeşil alanlara yönelik bakım ve yenileme çalışmalarına ağırlık verdi.

Banklar, kamelya ve çöp kovaları yenileniyor

Ekipler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığında bulunan atölyede, belediye personeli tarafından üretilen banklar, kamelyalar ve çöp kovalarını da merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyulan bütün park ve yeşil alanlara yerleştirmeye devam ediyor. Aralıksız çalışan ekipler, zaman içinde zarar gören elektrik tesisatı, aydınlatma direkleri, lavabo ve çeşmeleri de yeniliyor.

Mersin Millet Bahçesinde bulunan çocuk kum havuzunda tesviye çalışması yapan ekipler, ayrıca çim biçme, temizlik ve sonrasında da gübreleme çalışması gerçekleştirdi. Eylül Parkı, Kazanlı Ayhan Güven Parkı ve birçok mahallede yer alan parklarda yenileme ve tamirat çalışması yapan ekipler, Defne Parkında da çocuk oyun grubunun etrafındaki halı filenin döşemesini yeniledi.

Mesudiye Mahallesi Yalçın Toroğlu Parkı ile Kürkçü Mahallesi parkında ot biçimi, budama ve temizlik yapan ekipler, Esenli Mahallesine kazandırılan meydana spor aletlerinin montajını yaptı, bordürleri boyadı. Diğer bir ekip de Kazanlı Mahallesinde bulunan futbol sahasında toprak düzenleme, ardından da çevresinin ot biçimini gerçekleştirdi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA