Veysel Sarı’dan Öz Eleştiri: Mersin’in Yüzde 95’i Bize Güvenmiyor | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Veysel Sarı’dan Öz Eleştiri: Mersin’in Yüzde 95’i Bize Güvenmiyor


Mersin Şöförler ve Otomobilciler Odası ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle “Yolcu Taşıma Aracı Kullanımı” eğitimi başlatıldı.

 

Mersin Şöförler ve Otomobilciler Odası ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle “Yolcu Taşıma Aracı Kullanımı” eğitimi başlatıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Veysel Sarı, Mersin’in yüzde 95’inin kendilerine güvenmediğini söyledi.

Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mersin Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, Mersin halkının yüzde 95’inin şöförlere güvenmediğine vurgu yaparak, “Aracına binen kadınların numarasını isteyen, yolculara sarkıntılık eden şöförler maalesef aramızda. Arkadaşlarıma buradan sesleniyorum bu kişileri aranızda barındırmayın. İnşallah yeni başlatacağımız eğitimlerle bu durumun önüne geçmeye çalışacağız ve şöförlük mesleğini daha prestijli bir hale getireceğiz.” dedi.

Atatürk’ün Çizdiği Yolda İlerleyeceğiz

Atatürk’ün “Türk şöförü en asil duygunun insanıdır” sözünü hatırlatan Sarı, “İçerimizde uyuşturucu bağımlıları, hükümlüler ve maalesef FETÖ’cüler var. Bunların önüne geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gerçekleştireceğimiz eğitim bunun başlangıcı olacak. Atatürk’ün çizdiği yolda ilerleyeceğiz.” diye konuştu.

Halkın Sevgisini Kazanacağız

Mersin Şöförlet ve Otomobilciler Odası’nın önemli bir eğitim kurumu olduğuna da değinen Sarı, Türkiye’de SRC belgesi veren kurumlar içerisinde ilk onda olduklarını özellikle belirterek, “Uzun yıllar edindiğimiz deneyim ve birikimle eğitimlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Bütün şöförlerimizi eğitimden geçirerek halkla temaslarını güçlendireceğiz. Halkla doğru iletişim kurmayı öğrenecek, halka güler yüzle davranmayı öğrenecek ve halkımızın sevgisini kazanavağız.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir belediyesiyle birlikte birçok ortak projeyi hayata geçirdiklerini ve geçirmeye devam edeceklerini söyleyen Sarı, şöyle konuştu: “Başkanımızdan sizlerin huzurunda rica ediyorum. Geçmiş yıllarda birçok taksi durağımızı sahipsiz bırakmadınız, onlarca taksi durağı inşaa ettiniz. Bunların çoğalması çok önemlidir. Yine araç takip sistemini bütün araçlarımızda zorunlu hale getirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çok geçmeden bu da hayata geçecek.”

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA