Erdemli’de ‘Mutlu kadın atölyesi’ semineri | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Erdemli’de ‘Mutlu kadın atölyesi’ semineri


Erdemli Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında kadın ve mutluluk üzerine ’Mutlu kadın atölyesi’ başlıklı seminer düzenledi.

 

Erdemli Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında kadın ve mutluluk üzerine 'Mutlu kadın atölyesi' başlıklı seminer düzenledi.

Erdemli Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nin hazırladığı, psikolog Belgin Deryalar, spor eğitmeni Ebrule Türer ve diyetisyen Türkislam Öger'in sunumuyla gerçekleşen seminerde, 'mutluluğun fizyolojisi' konusunda önemli bilgiler verildi.

Erdemli Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen seminerde, 'aile içerisinde kadının yeri, mutluluk nedir, spor ve beslenme ile mutluluk arasındaki bağlantı, spor psikolojiyi nasıl etkiliyor, doğru beslenmeyle mutlu olunabilir mi, daha mutlu bir aile nasıl sağlanır' gibi konularda uygulamalı olarak bilgiler aktarıldı. Zaman zaman kadınlara sorular sorarak doğru ve yanlış bilinenler konusunda da açıklamalarda bulunan uzman eğitmenler, kadınların özgüveninin yüksek olmasına dikkat çekti. Seminer sonunda katılımcılara, 'kadın' temalı belgesel izlettirildi.

"Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, milletimizin güçlenmesi demektir"

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, toplumun gelişmesinin ana aktörünün kadınlar olduğunu belirterek, Erdemli Belediyesi'nin kadınların içerisinde bulunduğu her projede yer aldığının altını çizdi. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her kesimden insanın istifade edebileceği projeler ürettiklerini kaydeden Tollu, kadının toplumdaki değerine vurgu yaparak, gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta kadınlara destek olmaya devam edeceklerini bildirdi. Mutlu ailelerin ve sağlıklı nesillerin temelinde kadınların olduğuna değinen Tollu, "Aile içi iletişimden çalışma hayatına, çocuklarla kurulan diyalogdan günlük hayatın stresini yönetmeye kadar her alanda destekçileri olmak için kurduğumuz Kadın Danışma Merkezimiz ve uzman psikologlarımız ile haftanın her günü yanlarındayız. Merkezimize gelemeyen hanımefendilerimiz için ise evde görüşme randevuları oluşturarak, onları yerinde ziyaret ediyoruz. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. Bu kapsamda Erdemli Belediyesi olarak kadınların sosyal ve kültürel hayata katılımlarını artırmak için açtığımız çeşitli kurslar ve gerçekleştirdiğimiz programlarla önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz" dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA