Erdemli Belediyesi, 10 yılda araç sayısını 215’e çıkardı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Erdemli Belediyesi, 10 yılda araç sayısını 215’e çıkardı


Erdemli Belediyesi, son 10 yılda araç sayısını 95’ten 215’e çıkardı.

 

Erdemli Belediyesi, son 10 yılda araç sayısını 95’ten 215’e çıkardı.

Erdemli Belediyesi, son 10 yılda araç sayısını 95'ten 215'e çıkardı. Belediye, kendi üretim şantiyesinde ürettiği ahşap oturma gruplarını da ilçe halkının hizmetine sundu.

Erdemli Belediyesi'nin, 2014 seçimlerinden sonra hizmet ağındaki 62,5 kat artışa ve bünyesine bağlanan belde belediyelerinin borçlarını da devralmasına rağmen, kısa sürede ödemelerini gerçekleştirerek artan hizmet ağında, araç filosunu da genişlettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, 2009 yılında toplam 95 adet olan araç sayısını 215'e çıkartan belediyenin, iklim koşullarından doğabilecek sorunlara müdahale edebilmek için araçlarını ve ekiplerini hazır vaziyette bulundurduğu belirtildi. Açıklamada, yol bakım ve onarım çalışmalarından asfaltlama çalışmalarına kadar bütün hizmetleri kendi bünyelerindeki araçlarla yaptıkları ifade edildi.

Öte yandan, Erdemli Belediyesi'nin, ihtiyaçlarını karşılamak için kendi üretim şantiyesini kurduğu kaydedilen açıklamada, taş kırma tesislerinde, malzemeli bakım çalışmaları yapabilmek için kendi fillerini üreten belediyenin; parkelerini, kent estetiği için kullanılan parkları ve çevre düzenlemesinde ihtiyaç duyulan bitki türlerini kendi tesislerinde ürettiği vurgulandı.

Belediyenin, kendi marangozhanesinde bin 500 adet ahşap bank, 450 adet orman masası, 150 adet kamelya, 30 adet gölgelikli orman bankı, 60 adet yol kenarı dinlenme noktası ve 20 adet köpek kulübesi üreterek vatandaşın hizmetine sunduğu da aktarıldı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, Erdemli'ye birbirinden değerli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Erdemli Belediyesi'nin sadece mesai saatleri içinde değil, her an vatandaşın hizmetinde olduğunun altını çizen Tollu, “Bu anlayış ve özveri ile geleceğin Erdemli'sine adım adım ilerlemenin gayreti içerisindeyiz. Amacımız, Erdemli'nin sorunlarını çözmek, vatandaşa eşit hizmet götürerek, ortak paydamız olan ilçemizin marka değerini arttırmak. İnşallah, Erdemlimizi hak ettiği unvana kavuşturacağız. İstihdam başta olmak üzere bütün sorunları çözülmüş, tarımdan turizme marka değeri artmış, yaşam kalitesi yükselmiş bir Erdemli için gece gündüz çalışacağız. Kendi kendine yeten bir belediye olma yolunda attığımız bu adımlar, gün geçtikçe büyüyecek ve verdiğimiz bu sözü tutmanın sevincini hep birlikte yaşayacağız” dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA