MEZİTLİ’DE TUNA VE SOYDAN’A BÜYÜK İLGİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MEZİTLİ’DE TUNA VE SOYDAN’A BÜYÜK İLGİ


Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mezitli’de esnafın talep ve önerilerini dinledikten sonra Kuyuluk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mezitli’de esnafın talep ve önerilerini dinledikten sonra Kuyuluk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Tuna ve Soydan, alanı dolduran kalabalıktan duydukları memnuniyeti dile getirerek seçim yarışında zafer kazanacakları mesajını verdi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı adayları çalınmadık kapı bırakmıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ile Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan Mezitli çarşı esnafını tek tek ziyaret etti; ardından Kuyuluk’taki vatandaşlarla buluştu. Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Kentimizi çok iyi biliyoruz. Toplumun her kesiminden insanlarımızın iyi gününde de kötü gününde de yanında yer aldık; almaya da devam ediyoruz. Bizler mütevazı hayat yaşayan, hizmet aşkıyla dolu insanlarız. Ben sizlere elimi uzatıyorum. Desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum. Mezitli’de şahsımdan başlayıp Büyükşehir’de Hamit Başkanımıza uzanan gönül köprüleri kuralım. Bizler inandık. Kentimizde yaşayan siz saygıdeğer insanlarımız da bizlere inandınız. Sizden aldığımız destek ve güçle ayağımız yere daha sağlam basıyor. Derdimiz bu kenti el birliği ile daha ileriye götürmektir” diye konuştu. Sözleri sürekli slogan ve tezahüratlarla kesilen Soydan, “Bu güzide kalabalığa hizmetlerin en güzelini sunmak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Hamit Tuna ise, “Bize bu makamlar gönül köprüleri kurularak verildi. Bu zamana kadar vatandaşın karşısında değil, yanında yer aldık. Özellikle altını çizerek söylüyorum ilçe belediyelerin gücünü sol elin gücü olarak tabir ediyoruz. Biz de üç dönemdir sol elin tek gücü kadar mücadele ettik. Ancak Büyükşehir Belediyesi’nin kolu güçlü. Yetkilerin yüzde 70’i orada toplanıyor. Bu vesile ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Hamit Tuna'yı, Mezitli’de Serdar Soydan kardeşimi desteklemeye var mısınız?” dedi. Konuşmaların ardından Tuna ve Soydan vatandaşları tek tek dinledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA