MESİAD ‘PROJE PAZARI SERGİ ETKİNLİĞİ’ GERÇEKLEŞTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MESİAD ‘PROJE PAZARI SERGİ ETKİNLİĞİ’ GERÇEKLEŞTİ


MESİAD ve Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksel Okulu ortaklaşa düzenlediği Proje Pazarı Sergi Etkinliği Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu bahçesinde gerçekleştirildi.

 

MESİAD ve Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksel Okulu ortaklaşa düzenlediği Proje Pazarı Sergi Etkinliği Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu bahçesinde gerçekleştirildi.

Bu yıl 13.’ sü düzenlenen ‘Proje Pazarı Sergi Etkinliği’ne MESİAD Üniversiteler ve Üye İlişkilerinden Sorumlu Konsey Başkanı Mehmet Avcılar, STK’ lardan Sorumlu Konsey Başkanı Bedrettin Gündeş, Akademisiad, İnovasyon ve Endüstri 4.0’ dan Sorumlu Konsey Başkanı Serkan Uzunadam, MESİAD Sayman Yardımcısı Sibel İnandı, Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Akmanlar, MESİAD Kurucu Üyesi Serdar Demirağ ile MEÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Pürhan Barbaros Tuncer, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Yılmaz ve Öğr. Gör. Oğuz Derin katıldılar.

Proje Pazarında yer alan ve öğrencileri düşünmeye, tasarıma, analize yönelten projeler aynı zamanda MEÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencilerinin okul bitirme tezleridir.

Proje Pazarı Sergisi’nde Mobilya ve Dekorasyon, Bilgisayar Programcılığı, Makine, Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı ile Saç Bakımı ve Güzellik Programı son sınıf öğrencilerinin hazırladıkları yaklaşık 100 proje yer aldı.

Hidrojenli, güneş pilli enerji seti, otomatik sulama sistemi, güneş enerjili kuluçka makinesi, deniz suyundan içme suyu elde etme projesi, güç kontrollü su ısıtıcısı, otomatik sallanan beşik, akıllı ev, akıllı tarla, görme engelliler için para okuyucu, güneş enerjili semaver, telefon kontrollü ev tasarımı, şarjlı yıkama motoru, mobil çim biçme makinesi, eczane deposu programı Proje Pazarı’ nda sergilenen projelerden bazılarıdır.

Proje Pazarı’nda sergilenen projeler, Proje Pazarı Jüri Üyeleri ve MESİAD jüri üyeleri Bedrettin Gündeş, Serkan Uzunadam, Sibel İnandı, Tarık Akmanlar ve Serdar Demirağ tarafından değerlendirilerek, incelenen ve derecelendirilen projeler teknoloji, tasarım ve mansiyon olmak üzere üç dalda ödüllendirilecektir. 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA