MESİAD ZİYARETLERİ SÜRÜYOR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MESİAD ZİYARETLERİ SÜRÜYOR


MESİAD Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.

 

MESİAD Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.

MESİAD, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’na iadei ziyarette bulundu

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ile birlikte MESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Arıç, MESİAD Saymanı Mehmet Ali Akdemir, MESİAD Sayman Yardımcısı Sibel İnandı, MESİAD STK’ lardan Sorumlu Konsey Başkanı Bedrettin Gündeş, MESİAD Üniversiteler ve Üye ilişkilerinden Sorumlu Konsey Başkanı Mehmet Avıclar ve MESİAD Akademisiad, İnovasyon ve Endüstri 4.0’ dan Sorumlu Konsey Başkanı Serkan Uzunadam ziyarete katılım sağladı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve MTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette Mersin ve bölge ile ilgili projeler görüşüldü ve kentin gelişmesi için STK’ ların ortak hareket etmesi gerektiği düşünceleri paylaşıldı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, MESİAD’ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek MESİAD Başkanı Engin ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini sundu.

MESİAD, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ ne iadei ziyarette bulundu

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ile birlikte MESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Arıç, MESİAD Saymanı Mehmet Ali Akdemir, MESİAD STK’ lardan Sorumlu Konsey Başkanı Bedrettin Gündeş, MESİAD Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeler ve Kamu Kurumlarından Sorumlu Konsey Başkanı Ali Can, MESİAD Lojistik ve Akaryakıt Sektöründen Sorumlu Konsey Başkanı Abuzer Yavuz ve MESİAD Akademisiad, İnovasyon ve Endüstri 4.0’ dan Sorumlu Konsey Başkanı Serkan Uzunadam ziyarete katılım sağladı.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette Mersin ve bölge ile ilgili projeler görüşüldü. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren MTOSB Başkanı Tekli, teşekkürlerini sundu.

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA