TISİAD IRAK’A İŞ GEZİSİ DÜZENLEDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TISİAD IRAK’A İŞ GEZİSİ DÜZENLEDİ


Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Irak’a gerçekleştirdiği ziyareti değerlendirdi.

 

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Irak’a gerçekleştirdiği ziyareti değerlendirdi.

Başkan Kılıç, amaçlarının Türkiye ile Irak arasında güçlü bir köprü kurmak olduğunu söyledi.

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, yönetim kurulu üyesi Recep Metin ve Finlandiya TISİAD Temsilcisi Ahmet Çıray ile birlikte Irak’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

TISİAD heyeti, Irak’ın Bağdat kentindeki Irak - Türk Ortak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Duraid Al - Ghrairi, Irak Ticaret Odalarının Genel Federasyon Başkanı ve Bağdat Ticaret Odası Başkanı ile Arap Ticaret Sanayi ve Tarım Odaları Birliği'nin Başkan Yardımcısı Jaafer Al – Hamadany ziyaret etti.

Ardından Irak’ın 18 ilinde 28 bin üyesi bulunan Irak İşadamları Birliği’nin (Iraqi Business Men Union) Bağdat'taki Genel Merkezini ziyaret ederek, Genel Başkan Raghib R. Bleibel ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Başkan Kılıç ve beraberindekiler, son olarak, Türkiye Cumhuriyeti Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız’ı ziyaret etti.

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

Türkiye ile Irak arasında güçlü bir köprü kurma çabasında olduklarını dile getiren Başkan Kılıç, Irak’ta gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlerde ikili görüşmeler de yaptıklarını anlatan Başkan Kılıç, “Türkiye ve Irak iş insanları için ne gerekiyorsa beraber hareket etme kararı aldık. Ülkemiz açısından güzel ve olumlu bir çalışmaya imza attık” dedi.

Başkan Kılıç, TISİAD ile Irak İşadamları Birliği (Iraqi Business Men Union) Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Raghib R. Bleibel ile yaptıkları görüşmeler sonunda iki derneği beraber hareket etme kararı aldığı bilgisini verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. TISİAD’ın önümüzdeki dönemde Türkiye-Irak ticaret ve sanayi ilişkilerinde çok önemli görevler üstlenmeye devam edeceğine gönülden inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA