MERSİN-TARSUS OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ VALİ ÇAKACAK BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN-TARSUS OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ VALİ ÇAKACAK BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI


Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSOB) Müteşebbis Heyeti Temmuz ayı olağan toplantısı Vali Özdemir Çakacak başkanlığında gerçekleştirildi

 

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSOB) Müteşebbis Heyeti Temmuz ayı olağan toplantısı Vali Özdemir Çakacak başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyeti üyeleri katıldı.

Toplantı öncesinde Milletimizin dik ve vakur duruşuyla kısa sürede püskürtülen ancak etkileri halen hissedilen darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Çakacak, atlatılan bu badirenin ülkemizde şimdiye kadar yaşanmamışların yaşanmasına neden olduğunu ifade ederek “Türkiye çok darbeler gördü, ama böylesini hiç görmedi. Çünkü bu hain girişim darbenin de ötesindeydi. Bu girişimde gözü dönmüş teröristler, Milli İrade’nin temsilcilerinin bulunduğu ve tüm halkımızın temsil makamı olan meclisimizi dahi hedef aldılar. Vatandaşlarımızın vergileriyle alınan araçlarla, yine kendi insanlarımızı vurdular” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın darbe teşebbüsünün hemen başında telefon ile canlı yayına bağlanarak söz konusu olayın bir kalkışma olduğunu açıklaması ve halkımızı meydanlara davet etmesinin darbenin püskürtülmesi açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Vali Çakacak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu sayesinde etnik yapısı ve siyasi görüşü ne olursa olsun toplumun her kesiminden vatandaşımız bu çağrıyla sokaklara inmiş ve demokrasimize sahip çıkmıştır” şeklinde konuştu.

Vali Çakacak: “Çanakkale ruhu bir kez daha tezahür etmiştir”

Milletimizin bu olay sırasında son derece sağduyulu davrandığının altını çizen Vali Çakacak, “Bizim Milletimiz yanlış yönlendirilmelere kolay kolay kanmaz. Milyonların sahada olduğu bir gecede herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması, Milletimizin ne kadar asil bir Millet olduğunu apaçık bir şekilde ortaya koymuştur. O kara gecede Milli İrade’ye canı pahasına sahip çıkan Milletimizle ne kadar gurur duysak azdır. Darbenin de ötesinde Milletimizi kırdırmaya, ülkemizde iç savaş çıkarmaya, vatanımızın parçalanmasına ve işgaline yönelik olan bu girişimde Çanakkale ruhu bir kez daha tezahür etmiştir” ifadelerini kullandı.

Toplantıda bir önceki ay alınan yönetim kurulu kararları gözden geçirildikten sonra, Haziran ayı gelir- gider tablosu incelenip onaylandı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA