BAYSAL: DANIŞMANLIK HİZMETİNDE LİDER OLMAK İSTİYORUZ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAYSAL: DANIŞMANLIK HİZMETİNDE LİDER OLMAK İSTİYORUZ


NDC Danışmanlık Hizmetleri ve Dış Ticaret Ltd. Şti. yeni ve modern binasında hizmet vermeye başladı.

 

NDC Danışmanlık Hizmetleri ve Dış Ticaret Ltd. Şti. yeni ve modern binasında hizmet vermeye başladı.

Mersin merkezli kuruluş, kaliteli eğitimci kadrosu, zengin datası, değişim ve gelişim odaklı vizyonu ile ticaret ortamında kurumsallaşmak isteyen firmalara danışmanlık hizmeti veriyor. Firma yöneticilerine ve personellerine kişisel gelişim eğitimleri ile destekleyen, ticaret ve sözleşme hukuku konusunda başarılı uzmanlaşmış kadrosuyla hizmet veren NDC Danışmanlık Hizmetleri ve Dış Ticaret Ltd. Şti. yeni ve modern binasında hizmet vermeye başladı.

Çocuk ve ergenlere yönelik hizmetler de veren NDC Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ve Dış Ticaret Ltd. Şti’nin açılışına Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun Eşi Zeliha Su, Mersin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, TURAB Başkanı Canan Sunay, ASKON Mersin Şubesi 2. Başkanı Hasan Arslan ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılışta konuşan NDC Danışmanlık Hizmetleri ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Baysal, “NDC Danışmanlık ve psikolojik Hizmetleri merkezi çocuk oyun terapisi, ergen, yetişkin ve aile çift terapi ve endüstriyel psikoloji dalında bir çok bölümde hizmet vermektedir. Kurumumuz aynı zamanda kurumsal danışmanlık hizmetleri de veriyoruz. Ama bizim birinci önceliğimiz ruh sağlığıdır. Tabii ki insanların kendini iyi hissedebilmek, mutlu ve motivasyonlu bir şekilde hayata devam edebilmelerini sağlamak gibi görevlerimiz var” dedi.
2014 yılından bu yana Mersin’de hizmet verdiklerini belirten Baysal, “Her geçen gün kendimizi biraz daha geliştirerek büyümeye ve ilerlemeye, daha çok istihdam sağlamaya, daha çok firma ve kuruma hizmet vermeye çalışıyoruz. Mersin o kadar da açık bir kent olmadığı için doğrusu zorlandığımız zamanlar da oluyor. Ama inanıyorum ki bundan sonra çok daha iyi olacak. Biz hiçbir provokeye izin vermeyeceğiz. Şehrimizin kalkınması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kuruluşların yönetim tarzını, kurumsallaşma sürecinde tüm temel ihtiyaçlarına dokunarak, firma karakterine özel çözüm süreçleriyle doğru analiz ederek, doğru raporlama sunarak, hızlı rekabet ortamında en yüksek değerde çözüm ortağı olmak gibi bir misyonla hareket eden NDC Danışmanlık, Kalifiye Personel Eğitimi, Mutluluk ve Motivasyon Eğitimi, Öfke Kontrolü ve Hızlı Sakinleşme Eğitimi, Mükemmeli Bulmanın Yolları Eğitimi, Satış Süreçleri Eğitimi, Yüksek Düzeyde Satış Teknikleri Eğitimi, İletişim Sistemleri Eğitimi, Çalışma Yönetimi Eğitimi, Stres Yönetimi Eğitimi, Toplantı Yönetimi Eğitimi, Garson Eğitimi (Servis Personelinin Davranış ve Sunum Esasları Eğitimi), Satış Oryantasyon ve Başlangıç Bilgileri Eğitimi, Etkili ve Uygulamalı Motivasyon Eğitimleri, Öğrenen Ekip Olabilmek Eğitimi, Telefon Etkin İletişim – Telefonda İkna Eğitimi, Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi, Zaman Yönetimi Eğitimi, Profesyonel Davranış Becerileri Eğitimi, İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi, Toplam Kalite Yönetimi ve ISO Kalite Yönetim Sistemi İle Performans Yönetimi, Kurumsal Çatışma İle Baş Etme Yöntemleri Eğitimi, Etkili İletişim ve Etkili Beden Dili Uygulamaları Eğitimi, Etkili Takım Çalışması ve Etkin Ekip Kurma Eğitimi, İş Yaşamında Zaman Yönetimi Eğitimi, Etkili Liderlik Yönetimi Eğitimi gibi kurumsal eğitimlerin yanında çocuk ve ergenlere, yetişkinlere yönelik psikolojik hizmetlerle evlilik terapisi hizmetlerini Gazi mahallesi 1324 sokaktaki yeni binasında veriyor.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA