DERELİ, SİVASLILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
DERELİ, SİVASLILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Dereli, Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıza İbicek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Dereli, Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıza İbicek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıza İbicek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin’de yaşayan Sivaslılar ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İbicek; ‘’ Sivaslılar gittikleri hiçbir ilde yük olmamışlardır aksine gittikleri ilin yükünü omuzlamışlardır. Adliye koridorlarına baktığımız zaman hiçbir Sivaslı hemşehrimizin adi suçtan yargılanmadığını görürsünüz bu da bizim için onur vericidir.’’ şeklinde konuştu.

‘’ Sivas’ın havası sert, insanı merttir onun için biz Sivaslılara ‘ Yiğido’ derler’’ ifadelerini kullanan İbicek; ‘’Cumhuriyetin temellerinin atılış noktasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Sivas insanına güveninden dolayı Cumhuriyeti Sivas’ta ilan etmiştir.’’dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Dereli, Başkan İbicek’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında Sivas’ın kendisi için önemine vurgu yaparak, hakemlik döneminde Sivaslılarla kurdukları dostluk bağlarını anlattı.

Dereli, konuşmasının devamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı hakkında bilgiler vererek ‘’Mersin bir Türkiye mozayığıdır. Mersin’de yaşayan farklı kültürler, varlığını devam ettirerek yaşamalıdır.’’ dedi.

Dereli, Mersin için hazırladıkları projeleri anlatarak; Mersin’in dünya ülkelerinde güvensiz şehir olarak anıldığını ifade ederek, ‘’ilk önce birlik ve beraberlik içersinde Mersin’in bu imajını değiştirmemiz gerekiyor. Turizm potansiyelimizi yapılacak yatırımlarla genişletmemiz lazım. Liman kenti olarak, sanayide işlenmiş tarım konusunda OSB lerin sayısını artırarak kentimizin ekonomik kalkınma seviyesini yükselmeliyiz.’’ dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA