SEÇER: 3 OCAK; MERSİN İÇİN, MERSİNLİLER İÇİN ONUR VE GURUR GÜNÜDÜR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
SEÇER: 3 OCAK; MERSİN İÇİN, MERSİNLİLER İÇİN ONUR VE GURUR GÜNÜDÜR


CHP 23-24. Dönem Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Mersin’in işgalden kurtuluşunun 96. yılının coşkusunun ve mutluluğunun yaşandığını belirterek ‘’3 Ocak; Mersin için, Mersinliler için onur ve gurur günüdür.’’ dedi.

 

CHP 23-24. Dönem Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Mersin’in işgalden kurtuluşunun 96. yılının coşkusunun ve mutluluğunun yaşandığını belirterek ‘’3 Ocak; Mersin için, Mersinliler için onur ve gurur günüdür.’’ dedi.

Seçer; yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Kurtuluş Savaşımız ile birlikte bağımsızlık destanını yazan Mersinliler, var oluşlarının iradesini hiçbir gücün teslim alamayacağını herkese ilan etmiştir.

Kutlu olsun!

Mersin, Anadolumuzun kadim toprakları üzerinde farklı değer, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, hoşgörü ve barış medeniyetinin sahibi ve bekçisidir. 

Biz Mersinliler, sahip olduğumuz farklılıkları bir ayrışma zemini olarak değil, birer zenginlik olarak gören anlayışa sahibiz. 

Hep birlikte el ele, kardeşçe, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sonsuza kadar bu değerlerimizle var olmaya, birbirimizi sevgiyle ve kardeşçe kucaklayarak, geleceğe umut ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız” veciz sözünü emanet olarak bilerek, birlik ve beraberliğimizi koruyacak, bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz.

İşte üzerimizdeki bu sorumlulukla Akdeniz’in incisi güzel şehrimizin yaşadığı her bir sorun için gerçekçi çözümler üretip, kentimiz için önem taşıyan her bir uygulamanın takipçisi olacağız. 

Küllerinden doğan Anadolu’yu inşa eden güçten aldığımız kuvvetle, gönül birliği içinde hep birlikte daha çok çalışarak;  ülkemizi ve şehrimizi daha adil, daha özgür, daha kalkınmış ve daha yaşanabilir bir seviyeye taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, dayanışmanın en güzel örneğini verdiğimiz bu özel günde güzel şehrimizin 3 Ocak Kurtuluş Günü’nü bir kez daha kutluyor, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA