Şampiyon Özel Sporcular başarılarını Başkan Dinçer’le paylaştı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Şampiyon Özel Sporcular başarılarını Başkan Dinçer’le paylaştı


Türkiye Özel Spor Federasyonunca 15 Temmuz Şehitlerini Anma kapsamında düzenlenen Özel Sporcular Bölge Şampiyonasında dereceye giren Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi sporcuları, dernek yöneticileri ile birlikte Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti.

 

Türkiye Özel Spor Federasyonunca 15 Temmuz Şehitlerini Anma kapsamında düzenlenen Özel Sporcular Bölge Şampiyonasında dereceye giren Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi sporcuları, dernek yöneticileri ile birlikte Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti. Başkan Dinçer özel sporcuların başarı ve sevinçlerine ortak olmanın haklı gururunu yaşadığını söyledi.

Türkiye Özel Spor Federasyonunca 15 Temmuz Şehitlerini Anma kapsamında düzenlenen “Özel Sporcular Bölge Şampiyonasında” dereceye giren Beyazay Derneği Mersin Subesi sporcuları, sevinçlerini Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ile paylaştı.

Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu ve Yönetim Kurulu üyeleri Muazzez Arsu, Seher Aşan ve Emel Rumeli, Özel Sporcular Bölge Şampiyonasında dereceye giren Cemal Çoban, Enes Karaca, Fatmagül Eğmez, Vinyel Biciz ve Kadriye Biciz ile birlikte Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti.

Ziyarette Derneğin çalışmaları ile bilgi paylaşımında bulunan Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu, engellilerin sosyal, kültürel, ekonomik, hukuki hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmek ve istihdamı, sosyal hayata uyumu, insan hak ve özgürlüklerinden gerçek anlamda faydalanabilmelerini sağlamak amacında olduklarını söyledi. Arsu, konuşmasında Türkiye Özel Sporcular Federasyonunca 15 Temmuz Şehitlerini anma kapsamında düzenlenen “Özel Sporcular Bölge Şampiyonası”na katılım gösterdiklerini kaydederek, “ Şampiyonada   Mersin Şubesi sporcularımızdan Cemal Çoban 40 metre koşuda, Enes Karaca 100 metre koşuda, Fatmagül Eğmez  100 metre uzun atlama, Vinyel Biciz  200 metre koşu, Kadriye Biciz  ise 100 metre koşu da Bölge birinciliğini elde etti” dedi. Arsu özel sporcularla birlikte başta Mersin Valiliği olmak üzere kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine nezaket ziyaretinde bulunarak engelli sorunlarına dikkat çekme çalışmasında olduklarını sözlerine ekledi.

Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi yöneticileri ve özel sporcuları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ise , “Özel sporcularımızın yüzündeki mutluluğa ortak olmak bizler için en büyük onur. Engeli çocuklarımızın hayatlarında girişken, üretken, verimli, başarılı bireyler olmaları için yapılan her türlü çalışmaya imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye hazırız. Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki engellilerin önündeki engeli kaldırmanın en kısa yolu onları anlamak ve onların mutluluğuna ortak olmaktan geçmektedir. Bu bağlamda özel sporcularımızın başarılarını ve sevinçlerini bizimle paylaşması bizler için son derece manidardır. Ben gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı dernek yöneticilerimize ve özel sporcularımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA