BAŞKAN DİNÇER’DEN KADIN ESNAF SANATKARLARA ZİYARET | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAŞKAN DİNÇER’DEN KADIN ESNAF SANATKARLARA ZİYARET


Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, bir grup kadın esnaf ve sanatkarı işyerlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

 

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, bir grup kadın esnaf ve sanatkarı işyerlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı. Başkan Dinçer ziyaretinde kadının erkek eşitliğinin uygarlığın ve demokrasinin bir gereği olduğunu vurguladı.

Başkan Dinçer, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Mahir Optik işletmecisi Meral Binici, Armoni Müzik Evi işletmecisi Deniz Etöz, Baro Yazılım işletmecisi Sibel Küçükkapdan ve Hira Medikal İşletmecisi Enise Aktemur’u ziyaret ederek günün anısına bir buket çiçek hediye etti.

Başkan Dinçer ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamasında kadınlarımızın yaşamın her alanında fedakarlığı, üretkenliği, girişimciliği ve duyarlılığı temsil ettiğine vurgu yaparak, bu anlamda kadınların yetiştirdikleri yeni nesillerle ülkemizin aydınlık geleceğinin en önemli planlayıcısı olduklarının altını çizdi.

Kadın erkek eşitliğinin demokrasinin ve uygarlığın bir gereği olduğunu kaydeden Dinçer, “Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk bir çok Avrupa ülkesinden önce kadınlara seçme ve seçilme hakkını tanıyarak onların karar mekanizmasının içerisinde yer almasının önünü açmıştır. Ancak ülkemizde kadınlarımız karar mekanizmalarında yeteri kadar görev alamamaktadır” dedi.

Teşkilat olarak kadınların hayata daha çok katılımlarını sağlamak, ekonomik özgürlüklerine katkı sunmak adına kadın girişimciliğin desteklenmesi projelerine imza attıklarının altını çizen Dinçer, kadınları istihdamın önemli bir parçası haline getirme, yaşama katılımlarını sağlama ve önündeki engellerin kaldırılması adına çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

Etiketler : Mersin ESOB
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA