AK PARTİLİ KADINLARDAN FARKINDALIK SERGİSİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AK PARTİLİ KADINLARDAN FARKINDALIK SERGİSİ


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla kadının yaşamda karşılaştığı zorlukları tema alan fotoğraf sergisi düzenledi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla kadının yaşamda karşılaştığı zorlukları tema alan fotoğraf sergisi düzenledi.

Ak Parti Mersin İl Binası önünde düzenlenen sergiye AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, iş kadınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Cesim Ercik, kadınların yaşamımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, "Yeri gelince annemiz, yeri gelince bacımız, yeri gelince yol arkadaşımız, kızımız olan ve her alanda varlıklarını hissettiğimiz tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum. Kadınlarımızın yaşamımızdaki yeri ve önemi kelimelere dökemeyeceğimiz kadar büyük ve anlamlı. Onun için Allah onların yar ve yardımcısı olsun" dedi.

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen ise “8 Mart, kadın ve erkeğin fırsatları ile kaynaklara ulaşmasında yaşanan eşitsizlikler, şiddet, çalışma hayatı ve siyasette kadın oranı gibi meselelerin ele alınması bakımından son derece kıymetlidir. Partimiz iktidara geldikten sonra kadınlara yönelik pek çok sorun çözüme kavuşmuştur. AK Parti iktidarı, anne-çocuk sağlığından, kız çocuklarının okullaşmasına, kadına yönelik şiddet ile mücadeleden, iş hayatında ayrımcılığı önlemeye yönelik düzenlemelere kadar pek çok düzenlemeyi yürürlüğe koymuş, kadın meselelerinde ciddi mesafeler kat etmiştir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Ercik ile Kadın Kolları İl Başkanı Bilgen ve katılımcılar fotoğraf sergisini gezdi. 33 fotoğrafın bulunduğu sergide, kadının iş hayatında yaşadığı zorlukları ve yaşam mücadelesini gösteren temalar fotoğraflarda yer aldı.

 

Etiketler : Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA