MERSİN ROTARY KULÜBÜ’NE "TAM NOT" | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN ROTARY KULÜBÜ’NE "TAM NOT"


Mersin Rotary Kulübü, ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak ve Alzheimer Derneği’nin Mezitli’deki aktif yaşlanma evinin onarımına katkı sunmak amacıyla stant açtı

 

Mersin Rotary Kulübü, ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak ve Alzheimer Derneği'nin Mezitli'deki aktif yaşlanma evinin onarımına katkı sunmak amacıyla stant açtı.

Mersin Rotary Kulübü, Mezitli Soroptimist Kulübü'nün düzenlediği Anneler Günü Alışveriş Şenliği'ne sosyal sorumluluk ve farkındalık örneği göstererek stand açtı. Mersin Rotary Dönem Başkanı Serhan Antalyalı ile Rotaryanların büyük destek verdiği etkinlik renkli görüntülere de sahne oldu.

Büyük ilgi gören stant, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Sembol Tarhan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ve eşi Sedef Demirhan tarafından ziyaret edildi.

Misafirlerini oldukça sıcak karşılayan Serhan Antalyalı, "Yaşlılarımıza ve öğrencilerimize katkı sağlamak için burada bulunmaktan son derece gururluyuz.Etkinliği düzenleyen Mezitli Soroptimist Kulübü'ne ve katkı veren tüm kuruluşlara, kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Antalyalı, "En değerli varlıklarımız annelerimiz için düzenlenen şenliğe Rotary Kulübü olarak sosyal sorumluluk ve farkındalık örneği göstererek destek verdik. Şenliğin geliri,kız çocukların burslarına ve Alzheimer Derneği'nin Mezitli'deki aktif yaşlanma evinin onarımına katkı sunacak." diye konuştu.

Sağlık, eğitim, çevre, barış gibi konularda bir çok sosyal sorumluluk ve farkındalık projeleri geliştirdiklerine vurgu yapan Antalyalı,şunları söyledi: "Yüzbinlerce gence karşılıksız burs vererek, onlara eğitim imkanları tanıyan, kısa ve uzun dönem değişim programları ile gençlerimize vizyon veren Rotary ile gurur duyuyorum.Üstelik bunları dil, din, ırk ayırımı yapmadan gerçekleştiren bir kuruluşun üyesi olduğum için gurur duyuyorum."

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA