ŞEHİT YÜZBAŞI HALİL ÖZDEMİR BİNLERCE VATANDAŞIMIZIN KATILDIĞI TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ŞEHİT YÜZBAŞI HALİL ÖZDEMİR BİNLERCE VATANDAŞIMIZIN KATILDIĞI TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ


   Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütün yönelik yürütülen operasyon sırasında terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu Şehit düşen Yüzbaşı Halil Özdemir Tarsus’ta son yolculuğuna uğurlandı

 

 Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütün yönelik yürütülen operasyon sırasında terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu Şehit düşen Yüzbaşı Halil Özdemir Tarsus’ta son yolculuğuna uğurlandı.

 Tarsus Ulu Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Vali Özdemir Çakacak, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan, Serdal Kuyucuoğlu, Oktay Öztürk ve Baki Şimşek, Adana 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Kaymakam Bekir Atmaca, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, Mersin Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer, İl protokolü, askeri ve mülki erkan, şehidin silah arkadaşları, eşi, ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 Kılınan cenaze namazının ardından Tarsus Şehitliğine getirilen Şehit Özdemir’in cenazesi gözyaşları arasında ve okunan dualar eşliğinde toprağa verildi. Şehit Özdemir’in naaşının sarılı olduğu Türk Bayrağı şehidin babası Necip Özdemir’e teslim edildikten sonra acılı aile bir süre taziyeleri kabul etti.  

Dev Türk Bayrağı’nın açıldığı cenaze töreninde şehidimizin arkasından yürüyen binlerce kişi teröre lanet okudu. Cenaze töreni boyunca Vali Çakacak, şehit haberiyle büyük acı duyan ancak bir o kadar da gururlu ve onurlu bir duruş sergileyen, kahraman şehidimizin Babası, Annesi ve Eşi’nin acılarını paylaşarak onları teselli etmeye çalıştı.

 Cenaze Töreni’nin ardından Şehit Özdemir’in taziye evini de ziyaret eden Vali Çakacak,  okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Şehidimizin ailesi, yakınları ve binlerce vatandaşımızla birlikte dualar etti.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA