IVECO KILIÇLAR 2015 YILI BAŞARI ÖDÜLLERİNİ VERDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
IVECO KILIÇLAR 2015 YILI BAŞARI ÖDÜLLERİNİ VERDİ


IVECO Kılıçlar Otomotiv 2015 yılı değerlendirme toplantısı ve ödül töreni düzenledi

 

IVECO Kılıçlar Otomotiv 2015 yılı değerlendirme toplantısı ve ödül töreni düzenledi.

IVECO Kılıçlar Otomotiv ailesi Adana’da düzenlediği akşam yemeğinde bir araya gelerek 2015 yılı değerlendirme toplantı yaptı. 2015 yılında başarı sağlayan IVECO Kılıçlar Otomotiv çalışanlarına ödül veridi.

IVECO Kılıçlar Otomotiv 2015 yılı değerlendirme toplantısı ve ödül törenine IVECO Adana Hafif Ticari Satış Müdürü Volkan Türker, IVECO Ağır Ticari Satış Müdürü Erman Keleş, IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, IVECO Kılıçlar Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Kenan Kılıç, Servis Müdürü Aytekin Akyan, Mersin Satış Müdürü Mehmet Dinçer, Mersin Showrom Genel Müdürü Sercan Kılıç, Yedek Parça Müdürü İbrahim Tüzün, Mersin Satış Şefi Mehmet Bahar, Adana Satış Şefleri Hakkı Özdemir Ve Çinbilgel, Adana Satış Danışmanı Levent Doru, Mersin Ağır Ticari Satış Hasan Kayın katılarak ödül aldı.

IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç konuşmasında, Kılıçlar Otomotiv’in 2015 yılında önemli yollar katettiğine vurgu yaparak ‘’Biz büyük bir aile olduk. Bu aile birlik ve beraberlikle büyüyor, daha da büyüyecektir. 2015 yılının bizlere sunduğu manevi duygu yoğunluğu bugün burada bu sofrada sizlerle paylaşmak bizler için paha biçilmez bir değerdir. 2015 yılında hedeflerini tutturan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.’’ Dedi.

Kılıç, ‘’Ülkemizde, Bölgemizde ve şehrimizde sizlerinde bildiği gibi olumsuz birçok sıkıntılar yaşamaktayız. Bu nedenle terörün ve savaşın her türlüsünü lanetliyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik çerçevesi içinde yolumuza devam edeceğiz. Ticari yaşantımızda olduğu kadar, bu akşam bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Bölge Müdürlerimize ve siz değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ederken birlikte nice uzun yıllar geçirmek dileği içerisindeyim.’’ İfadelerini kullandı.

IVEGO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, IVECO Ağır Ticari Bölge Müdürü Murat Aydoğan ve IVECO Hafif Ticari Bölge Müdürü Ali Sarıaslan’a da şirketlerine sundukları katkıdan dolayı plaket sundu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA