YENİŞEHİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
YENİŞEHİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI


Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı, Yenişehir Kent Konseyi binasında; Kent Konseyi Başkanı S. Serhat Dövenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Erol Türedi ve yürütme kurulu üyelerinin çoğunluğunun katılımı ile yapıldı

 

Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı, Yenişehir Kent Konseyi binasında; Kent Konseyi Başkanı S. Serhat Dövenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Erol Türedi ve yürütme kurulu üyelerinin çoğunluğunun katılımı ile yapıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Nuran Doğaroğlu; 07-01-2016 tarihinde Yürütme Kurulu Toplantısında dile getirilen Güven Park ile ilgili gerekli olan çalışmaların Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç Tarafından büyük bir hassasiyetle ilgilenip, gerekli onarımları yaptığı için teşekkürlerini sundu. Perşembe Vakfı Ortaokulunun bakımsız olduğunu, birçok öğrencinin zor şartlarda eğitim gördüğünü dile getirdi. Yaptıkları çalışmada okulun ihtiyaç listesini belirlediklerini, gerekli düzenlemelerin ve ihtiyaçların karşılanması için Yenişehir Belediyesinin aynı hassasiyetle yaklaşacaklarına inandıklarını ve Perşembe Vakfı Ortaokulunda bulunan ATATÜRK büstünün onarımını CHP Kadın Kolları ve Yürütme Kurulu Üyemiz Ahmet Arıcan tarafından yapılacağını söyledi.

Gençlik Meclisi Başkanı Kuzey Nihat Taştan; çalışma içerisinde bulunduklarını projelerden bazılarını okudu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası dâhilinde Yenişehir Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği satranç turnuvasına Gençlik Meclisi olarak destek vereceklerini söyledi. 12 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara Kent Konseyi binasında verilecek olan kahvaltı etkinliğine Gençlik Meclisi olarak katkı ve destek vereceklerini belirtti. Ayrıca Yürütme Kurulu Üyemiz Ahmet Arıcan konuk olacak 30 çocuğumuza kitap armağan edeceğini belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Kent Konseyi Kadın Meclisi ile ortaklaşa çocuklar için uçurtma şenliği yapılacağını belirtti 10 Kasım’da gençlere yönelik Anıtkabir ziyaretinde bulunmak istediklerini, herhangi bir ortaokula kütüphane iyileştirme yapmak istediklerini, bu çalışmanın her yıl düzenli olarak uygulanacağını ayrıca okulda birinci, ikinci ve üçüncülük alan öğrencilere kitap hediye edeceklerini söyledi.

Engelliler Meclisi; Yenişehir Belediye sınırları içerisinde engellilere yönelik çok sayıda düzenleme yapıldığını, bunun memnuniyet verici olduğunu söyledi. Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız İbrahim Genç’e engelli arkadaşlarımıza göstermiş olduğu hassasiyet ve destek için teşekkürlerini iletti. Ayrıca Engelliler Meclisi olarak geçmişi başarılarla dolu Engelliler basketbol takımının Mayıs ayında yapılacak olan etkinliklere destek olabileceklerini belirtti.

Yenişehir Belediyesi adına Yürütme Kuruluna davet edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü sayın Mahmut Alan; Yenişehir Kent Konseyi bünyesinde Engelliler Haftası programı dahilinde ilimizdeki tüm Engelli Derneklerinin, belediyelerin ve Kent Konseylerinin Engelli Birimlerinin katılımı ile Engelliler çalıştayı ayrıntılarının Kent Konseyi Genel Sekreteri Erol Türedi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Alan tarafından yapılacağı belirtildi. Bu öneri Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından kabul gördü.

Yürütme kurulu üyelerinin kente ve kent sorunlarına ilişkin dilek ve temennilerinin ardından Kent Konseyi Başkanı S.Serhat Dövenci, tüm üyelere teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA