DERYA OTOMOTİV’DE ÖZEL TESLİMAT | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
DERYA OTOMOTİV’DE ÖZEL TESLİMAT


Derya Otomotiv Türkiye’nin üçüncü Elektrikli Volvo XC90 Modelini teslim etti

 

Derya Otomotiv, Karaman’ın önemli iş adamlarından Haluk Özatay’a Volvo XC90 T8 Twin Engine model, hem elektrik hem benzin performansına sahip olan Hybrid aracın teslimatını gerçekleştirdi.

Derya Otomotiv Volvo bünyesinde gerçekleşen teslimat sırasında keman eşliğinde konfetiler patlatılıp, pasta kesilerek hazırlanan özel teslimatla Haluk Özatay'a çevre dostu bu araç teslim edildi.

Volvo XC90 Hybrid aracını teslim alan Haluk Özatay ve ailesi kendilerine özel olarak hazırlanan teslimattan çok memnun kaldıklarını belirtirken, Volvo Derya ailesine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sundular.

Derya Otomotiv, Türkiye’de Volvo XC90 T8 model Hybrid aracı satan üçüncü bayi olarak teslimatı gerçekleştirdi. Karaman iş dünyasının önemli isimlerinden Haluk Özatay’a teslim edilen Hybrid araç 3 farklı sürüş özelliğine sahip. Volvo XC90 T8 Model araç, elektrik ve benzin modunda ayrı ayrı kullanılabilirliğinin yanı sıra iki özelliğin aynı anda kullanılması özelliğine de sahip.

Teslimat sırasında aracın özelliklerini anlatan Volvo Servisler Teknik Müdürü Emre Alkılınç, Volvo XC90 T8 Twin model aracı şu şekilde anlattı:

21. yüzyıl lüksü ve performansı hakkındaki taze düşünce biçiminin en gelişmiş motoruna sahip olan T8 Twin Engine AWD, hem kompresöre hem turboya sahip. 2.0 litre Drive-E benzinli motoru elektrikli bir motorla birleştiren T8 Twin Engine şaşırtıcı miktarda beygir gücüne sahip ve bunu ağzınızı açık bırakacak miktarda bir torkla sunuyor.

T8 Twin Engine aynı zamanda kompakt sınıftaki bir otomobili utandıracak kadar düşük bir yakın tüketimiyle de kullanılabiliyor. Bu benzinli plug-in hybrid sadece heyecan verici bir performans ve şaşırtıcı yakıt verimliliği sunmakla kalmıyor; az yer kaplayan, yüksek kaliteli akü şanzıman tüneli boyunca yerleştirdiği için, XC90 T8 Twin Engine AWD aynı zamanda son derece iyi bir kullanım sunuyor.

T8 Twin Engine AWD, neredeyse her türlü sürüş ortamına uygun farklı sürüş ayarı içeriyor. Pure ayarı yakıt tüketimini ve atıkları düşürmek için, 125 km/s’ye kadar hızlarda devrede ve mümkün olduğunca elektrik gücünü kullanıyor ve bu gücü arka tekerlerle gönderiyor. Bu ayarda geniş bir enerji rezervi var; dolu bir akü birçok kişinin günlük işe geliş gidiş0i için yeterli oluyor, ama gerektiğinde her zaman yüksek performanslı benzinli motor kullanılabileceği için menzille ilgili hiçbir zaman endişe yok.

Hybrid varsayılan ayarı oluşturuyor. Maksimum konfora dönük olan bu ayarda bu ayarda, arka tekerleklerde elektrikli motor ve ön tekerleklerde de benzinli motor kullanılıyor. Bunu ayrı ayrı yada birlikte yaparak performans ile verimlilik arasında en iyi dengeyi elde ediyor.

Öte yandan, power ayarı benzin ve elektriğin birleşik gücünü aynı anda 4 tekerleğe veriyor ve aynı anda direksiyon, şanzıman, frenler de daha sportif kullanım sunacak şekilde ayarlanıyor. AWD( 4 tekerlekten çekiş) ayarı çekişi iyileştiriyor ve ek olarak, Off Road ayarı elektronik kontrollü sınırlı kaymaya sahip difarensiyel fonksiyonunu devreye sokuyor. 4o km/s’nin altındaki hızlarda kötü yollardan kolayca geçmenize yardım ediyor. Böylece, XC90’ınız sessiz çalışan sıfır atıklı bir şehir otomobili, müthiş performanslı bir SUV ya da zorlu koşullarda güven verici bir yol arkadaşı olabiliyor.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA