SULTANAHMET SALDIRISIYLA TURİZM DARBE ALDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
SULTANAHMET SALDIRISIYLA TURİZM DARBE ALDI


Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Murat Demir, Sultanahmet saldırısıyla turizme darbe vurulduğunu ifade etti. Demir, saldırıyı şiddetle kınadı

 

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Murat Demir, Sultanahmet saldırısıyla turizme darbe vurulduğunu ifade etti. Demir, saldırıyı şiddetle kınadı.

ÇUKTOB Başkanı Murat Demir, Sultanahmet’te meydana gelen bombalı saldırının ardından açıklamalarda bulundu. 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 15 kişinin de yaralandığı saldırıyı şiddetle kınayan Murat Demir, “Hain saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza da büyük geçmiş olsun. Türkiye’nin kalbi İstanbul, İstanbul’un kalbi Sultanahmet Meydanı’ndaki bu saldırıyı şiddetle kınıyorum, yapanları lanetliyorum” dedi.

Murat Demir, ölü ve yaralılara neden olan patlamanın bölge turizmine de ağır bir darbe vurduğunu söyledi. Başkan Murat Demir, “Bu bölgede 7 bine yakın otel var. Turistlerin gitmek istediği bilgisini bize turizmci arkadaşlarımız söyledi. Şimdiden bilet baktıranlar varmış. Sultanahmet bölgesinde 7 bine yakın belli ölçeklerde olan otel bulunuyor. Tabi bu tip saldırılar sadece yapılan bölgede değil, tüm ülkemizin turizmini olumsuz etkileyecektir” diye konuştu.

Türkiye’nin her şeye rağmen güvenli bir bölge olduğunu vurgulayan Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu tip terör olayları maalesef en gelişmiş ülkelerde bile görülüyor. Yakın zamanlardaki Amerika’daki 11 Eylül olaylarını, Fransa’daki Charlie Hepdo saldırıları Dünya’nın en gelişmiş ülkelerinde bile can aldı maalesef. Türkiye’de meydana gelen bu olayın ülkemizi tercih eden turistlerin algısının doğru yönetildiği takdirde tercihlerini değiştirmeyeceği inancındayım. Tüm ülkemize ve başta sektörümüze geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA