Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatında 10 gün içinde 2’inci işçi kazada öldü


Tarih : 20 Ekim 2023 Cuma 17:39

Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) inşaat sahasında yüksekten düşerek ağır yaralanan bir işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) inşaat sahasında yüksekten düşerek ağır yaralanan bir işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 7 Ekim’de de meydana gelen iş kazasında da bir işçi hayatını kaybetmişti.

Edinilen bilgiye göre, Akkuyu NGS inşaat sahasında görev yapan müteahhitlik şirketi çalışanı İlyas Bul (26), 14 Ekim’de yüksekten düşerek ağır yaralandı. Yaralı işçi, mesai arkadaşlarının yardımı ile ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. 6 gündür Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Bul, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İlyas Bul Mersin’de toprağa verilirken, Akkuyu Nükleer AŞ’den yapılan açıklamada olayla ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA