Mersin-Erdemli OSB’de Kurucu Ortaklar Protokolü imzalandı


Tarih : 21 Ekim 2021 Perşembe 17:49

Erdemli ilçesinde kuruluş çalışmaları devam eden Erdemli Organize Sanayi Bölgesinin (Erdemli OSB) Kurucu Ortaklar Protokolü, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapılan toplantıda imzalandı.

Erdemli ilçesinde kuruluş çalışmaları devam eden Erdemli Organize Sanayi Bölgesinin (Erdemli OSB) Kurucu Ortaklar Protokolü, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapılan toplantıda imzalandı.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Erdemli Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcı Süleyman Deniz, Kaymakam AvniKula, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hasan Gül, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı katıldı.


Toplantıda, Erdemli OSB'nin kurucu ortakları ve bu ortakların katılma payları ile müteşebbis heyet temsilci üye sayıları belirlendi.

Vali Su, toplantıda yaptığı konuşmada, Erdemli OSB'de önemli bir aşamaya gelindiğini söyledi. Erdemli OSB'yi çok önemsediklerini belirten Su, OSB'nin ilçe ve bölge açısından önemine vurgu yaparak, Erdemli'ye Mersin'e hayırlı olmasını diledi.

Toplantıda daha sonra Erdemli OSB Kurucu Ortaklar Protokolü imzalandı.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA