Minibüs ve Taksilerde Koronavirüs Önlemi


Tarih : 9 Mart 2020 Pazartesi 14:44

Mersin Şöförler ve Otomobilciler Odası, kentte hizmet veren tüm minibüsleri ve taksileri Koronavirüse karşı dezenfekte etmeye başladı.

Mersin Şöförler ve Otomobilciler Odası, kentte hizmet veren tüm minibüsleri ve taksileri Koronavirüse karşı dezenfekte etmeye başladı.

Mersin Şöförler ve Otomobilciler Odası, Koronavirüse karşı Mersin’de hizmet veren tüm minibüsleri ve taksileri Azot Gazı ile dezenfekte etmeye başladı. Uygulama özel kıyafetli personeller tarafından gerçekleştiriliyor ve araç büyüklüğüne göre ortalama bir dakika sürüyor.

Yolcuların Güvenliği Önceliğimizdir

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Mersin Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, çalışmayı tamamen oda yönetiminin finanse etdiğine vurgu yaparak, “Yolcularımızın güvenliği bizim her zaman önceliğimizdir. Bizler üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Belli aralıklarla bütün araçlarımız ilaçlanacak.” dedi.

Mersin Halkının Sağlığı Her Şeyin Üzerindedir

İlaçlama çalışmalarını bizzat izleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer ise Mersin halkının sağlığının her şeyin üzerinde olduğuna vurgu yaparak, çalışmayı gerçekleştiren oda yönetimine teşekkür etti.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA