Mersin İdmanyurdu yönetimi Emniyet Müdürü Şahne’yi ziyaret etti


Tarih : 6 Aralık 2017 Çarşamba 15:57

Mersin İdmanyurdu Başkanı Hamit İzol, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi ziyaret etti.

Mersin İdmanyurdu Başkanı Hamit İzol, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi ziyaret etti.

İzol, ziyarette yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürü Şahne’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Mersin İdmanyurdu, kentin marka değeri ve bu değeri hep birlikte yükselteceğiz. Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne’ye de bize verdiği manevi destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahne ise Mersinlilerin güven içerisinde spor müsabakalarını izleyebilmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA