İPEK: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GÖĞÜS GERECEĞİZ


Tarih : 18 Ekim 2017 Çarşamba 15:19

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yüksek İstişare Kurulu (MESİAD YİK) Başkanı Hasan Hüseyin İpek, Mersin’de meydana gelen terör saldırısını kınadı. Başkan İpek, ’Saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır’ dedi.

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yüksek İstişare Kurulu (MESİAD YİK) Başkanı Hasan Hüseyin İpek, Mersin'de meydana gelen terör saldırısını kınadı. Başkan İpek, 'Saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır' dedi.

İpek, 'Terör vahşeti bu kez de Mersin'de kendini gösterdi. Bu insanlık dışı eylemin amacı kuşkusuz ki emniyet güçlerimizin ve sivil vatandaşlarımızın canı pahasına Türkiye'yi kaosa sürüklemektir. İnsan hayatına kasteden canileri lanetliyorum. Bugüne kadar yapılan bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamadı ve asla da ulaşamayacaktır. Türk milleti her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde bu saldırılara göğüs gerecektir. Mersin halkı başta olmak üzere tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıda yaralanan polislerimize acil şifalar diliyorum' dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA