BAŞKAN AKTAŞ BELEDİYE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI


Tarih : 30 Haziran 2017 Cuma 22:48

Çankırı Valiği’ne atanan Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, belediye personeliyle vedalaştı.

Çankırı Valiği’ne atanan Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, belediye personeliyle vedalaştı.

Yakın korumasından özel kalem müdürüne, başkan yardımcılarından birim amirliklerine ve polis noktasındaki memurlara kadar herkesi çalıştıkları birimlerde ziyaret edip tek tek vedalaşan Aktaş, mesai arkadaşlarına teşekkür edip helalleşti.

Aktaş, yaklaşık 7 ay boyunca uyum içerisinde mesai yaptığı birim müdürleri ve personelle çalışmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan Aktaş’ın birimleri dolaşarak personelle yakından ilgilenmesinden büyük mutluluk duyan belediye personeli ise Aktaş’a nezaketleri nedeniyle şükranlarını sundular.


Etiketler : Akdeniz Belediyesi




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA