BAŞKAN MADENLİ’DEN EMLAKÇI ESNAFINA ÇAĞRI


Tarih : 13 Mart 2017 Pazartesi 16:08

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den emlakçı esnafına birlik ve beraberlik çağrısı geldi.

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den emlakçı esnafına birlik ve beraberlik çağrısı geldi. Onbinlerce emlakçının gözünün çıkması gündemde olan emlak yasasında olduğuna dikkat çeken Başkan Madenli, “Ya birleşir doğru bir yasa çıkarırız, ya da tarihin tozlu sayfalarında yok olup gideriz” dedi.

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Emlakçılar olarak oda üyesi emlakçıların faaliyet, denetim ve sorumluluklarına ilişkin usul ve esasların belirlenmesini öngören emlak yasasının artık kaçınılmaz bir hal aldığını söyleyen Başkan Madenli, birlik ve beraberliğin olumlu sonuçları beraberinde getirdiğini ve bu şekilde ancak amaçlarına ulaşabileceklerini söyledi. Emlak yasasının çıkması ile korsan emlakçılığın tarihe karışacağını ifade eden Başkan Madenli, “Emlakçılık mesleğinin saygın liderleri. Şuan birleşmenin tam zamanı. Ego ve çıkar çatışmalarımızdan arınıp söz konusu yasanın çıkması için birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

“Ya birleşir doğru bir yasanın çıkmasını sağlarız, ya da tarihin tozlu sayfalarında yok olup gideriz” diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Madenli, “Bu yasa çıkar da içinde esnafımız olmaz ise hepimiz için sıkıntılı günler yakındır. Onun için bu yasanın çıkması ile ilgili topyekün bir eylem planı içinde olmamız gerekmektedir. Bu bağlamda esnafımıza çağrıda bulunuyorum” şeklinde konuştu.


Etiketler : Mersin Emlakçılar Odası




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA